Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Δ. Καραγεωργίου: «Νέα δυναμική»

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους, που με διάφορες εκφράσεις τους, εκδήλωσαν τη συμπάθεια και το ενδιαφέρον τους στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο μας στις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. ΦΣΘ και αντιπροσώπων στον ΠΦΣ. Επίσης, ευχαριστούμε και αυτούς που με διάφορους τρόπους έδωσαν στην παράταξη μας τα περισσότερα άκυρα ψηφοδέλτια.

Το «Ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο» στη Θεσσαλονίκη πήρε το...



... 8,5% του συνόλου των ψήφων για τον ΦΣΘ και το 11,3% για τον ΠΦΣ. Επειδή όμως πιστεύουμε ότι ούτε τα ποσοστά , ούτε οι προσμετρήσεις τους αποδίδουν τη δυναμική των πραγμάτων, εμείς συνεχίζουμε αμέσως μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας να θέλουμε να λειτουργούμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά. Αυτή που αφήνει ίχνος στον αντίπαλο, αφού είναι πολύ δύσκολο, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας, να ανατρέψει επιβαλλόμενες καταστάσεις.

Περιμένουμε την ολοκλήρωση των εκλογών σε όλη την Ελλάδα, με αιχμή, φυσικά τον ΦΣΑ. Πιστεύουμε ότι οι πραγματικά νικητές είναι και πρέπει να είναι οι νέοι συνάδελφοι, η διάδοχη κατάσταση μας, που παίρνοντας από την εμπειρία και τα λάθη των πιο παλαιών, να προχωρήσουν το επάγγελμα.

Δημήτρης Καραγεωργίου