Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ενημέρωση νομικής συμβούλου ΦΣΑ για τόκους υπερημερίας στον ΕΟΠΥΥ και ληξιπρόθεσμα


"Διευκρινίζεται εκ της ιστοσελίδας μας κατόπιν παρακλήσεως της νομικού συμβούλου του ΦΣΑ,  κας Σ. Αγγέλου, ότι η επιστολή που αναρτήθηκε με τίτλο Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ δεν αποτελεί απάντησή της προς κανένα συγκεκριμένο μέλος του ΔΣ και δεν αναρτήθηκε από την ίδια, αλλά από τον Πρόεδρο του ΦΣΑ, αποτελεί δε προσωπική επιστολή της-διαμαρτυρία προς τον Πρόεδρο και μόνο, επί ερωτήματος που της έθεσε,  επειδή κάποιο μέλος του ΔΣ διέδωσε - κατά τα λεγόμενά του - στο διαδίκτυο ότι δεν έγιναν οι αγωγές τόκων κατά του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με την από 5ου/2013 απόφαση του ΔΣ του ΦΣΑ. " 

Προς ΦΣΑ,

Παρακαλώ για πληρέστερη και αναλυτική ενημέρωση του Προέδρου 

Όσον αφορά στην διασπορά ψευδούς ειδήσεως εκ μέρους Συμβούλου του ΔΣ ότι τάχα δεν έχουν γίνει αγωγές κατά του ΕΟΠΥΥ για τόκους υπερημερίας σύμφωνα με σχετικές αποφάσεις, σας ενημερώνω ότι έχει γίνει αγωγή και μάλιστα για τα τιμολόγια επτά συνεχών μηνών.

Προς αποκατάσταση της τάξης σας αποστέλω σκαναρισμένες σελίδες της αγωγής για...



... τόκους υπερημερίας ΕΟΠΥΥ  με την πράξη κατάθεσης. Στην 1η σελ φαίνεται ο εναγόμενος, στην προτελευταία ότι είναι για τόκους υπερημερίας και στην τελευταία (139) η πράξη κατάθεσης.

Για τα ταμεία ΔΕΗ, ΤΣΜΕΔΕ, Οίκο Ναύτου κλπ  έχουν βγει διαταγές πληρωμής, επί των οποίων εκκρεμούν ανακοπές, έχουν κατατεθεί αγωγές ενώπιον Διοικητικών Δικαστηρίων αλλά και έχουν γίνει ασφαλιστικά μέτρα όπου ήταν αναγκαίο.

Δυστυχώς, δεν δύναμαι να αποδεικνύω αυτά για τα οποία παραδοσιακά ενημερώνω το ΦΣΑ, κάθε φορά που κάποιοι σύμβουλοι ευρίσκονται σε προεκλογικό παραλήρημα.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.




ΜΦΧ 

Σ. Αγγέλου - Νομική Σύμβουλος ΦΣΑ