Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Χαλκίδα: "Πιάστηκε στα πράσα" να ληστεύει φαρμακείο!

Οι αστυνομικοί της Β΄ ΟΠΚΕ Εύβοιας έπιασαν στα πράσα τον 24χρονο Χαλκιδέο να ληστεύει το φαρμακείο που φαίνεται στην φωτογραφία.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, χθες, στις 1.30 τα μεσάνυχτα, οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια της περιπολίας τους στη Χαλκίδα, έπισαν επαυτοφώρο τον 24χρονο την ώρα που επιχειρούσε να διαρρήξει την είσοδο του φαρμακείου ιδιοκτησίας μίας 65χρονης, στην οδό Φιλωνος.




Ο δράστης προσπάθησε να ξεφύγει αλλά περικυκλώθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν, ενώ μετά από έλεγχο βρήκαν πάνω του ένα κατσαβίδι, το οποίο χρησιμοποίησε κατά την απόπειρα της διάρρηξης του φαρμακείου.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, θέλησε να βρει τους αστυνομικούς της Β΄ ΟΠΚΕ Εύβοιας για να τους ευχαριστήσει.

Να σημειωθεί ότι οι ίδιοι αστυνομικοί είχαν αποτρέψει ληστεία σε παραπλήσιον φαρμακείο στη Χαλκίδα, πριν λίγους μήνες και συνέλαβαν τον ληστή μετά από καταδίωξη.

newsit