Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ψήφισμα ΓΣ ΦΣ Καλύμνου

Στη Κάλυμνο σήμερα 27/03/2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα17:00 συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΣΚ , στο Φαρμακείο του κ. Απόστολου Τρουμουλιάρη , ύστερα από προφορική-τηλεφωνική πρόσκληση του Προέδρου του ΔΣ του Φ.Σ.Κ.

Παίρνοντας τον λόγο ο Πρόεδρος του ΔΣ του Φ.Σ.Κ. κ. Γλυνάτσης Π διαπίστωσε ότι παρόντες ήταν όλα τα μέλη του Δ.Σ. εκτός του κ. Μιχαήλ Ρούσσου που ήταν απών , και συνεπώς ότι το Σώμα είναι σε απαρτία.




 Επίσης παρών ήταν και ο κ. Γεώργιος Α Ρούσσος εκ μέρους της επιχείρησης ΠΟΛΥΜΝΙΑ Γ ΡΟΥΣΣΟΥ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ , εξωτερικού συνεργάτη του Συλλόγου , ο οποίος παραβρέθηκε κατόπιν προσκλήσεως του Γραμματέα του ΔΣ του ΦΣΚ , όπως ο τελευταίος διευκρίνισε.
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του ΔΣ του Φ.Σ.Κ. κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και κάλεσε τα μέλη να καταθέσουν τα θέματα που πρέπει κατά την γνώμη τους να συζητηθούν.
Ακολούθησε η κατάθεση από όλα τα μέλη και από τον Πρόεδρο του ΔΣ του Φ.Σ.Κ. , των θεμάτων που κατά την γνώμη τους πρέπει να συζητηθούν και μετά από διαλογική συζήτηση ο Πρόεδρος του ΔΣ του Φ.Σ.Κ. διατύπωσε το τελικό κατάλογο των θεμάτων που θα συζητηθούν ενσωματώνοντας σε αυτό το σύνολο των σχετικών προτάσεων των μελών του Δ.Σ , με μια συγκεκριμένη σειρά συζήτησης.
Μετά την ολοκλήρωση της ανωτέρω συζήτησης , ο Πρόεδρος του ΔΣ του Φ.Σ.Κ. κάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. να συζητήσουν το 1ο από τα ανωτέρω θέματα και συγκεκριμένα το:
Θέμα 1: Απεργία Φαρμακοποιών
Εισηγούμενος το θέμα ο Πρόεδρος ενημέρωσε το Σώμα ότι με απόφαση του ΠΦΣ πρόκειται να γίνει πανελλήνια απεργία των φαρμακοποιών από αύριο και ενημέρωσε το σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο την Βουλή των Ελλήνων και τις σχετικές συζητήσεις του ΠΦΣ με την Κυβέρνηση.
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση που στο τέλος αυτής συνόψισε τα συμπεράσματά της ο Πρόεδρος και κάλεσε το Σώμα να αποφασίσει , οπότε το Σώμα.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Να συμμετάσχουν όλα τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καλύμνου στην απεργία του ΠΦΣ , αύριο Παρασκευή
28/03/13 και μεθαύριο Σάββατο 29/03/14 , στηρίζοντας τις πιέσεις και τις διεκδικήσεις του ΠΦΣ προς την Κυβέρνηση.

Το Πρακτικό αυτό συντάχθηκε από τον Γραμματέα του Δ.Σ. του Φ.Σ.Κ. με την βοήθεια του Εξωτερικού Συμβούλου , ελέγχθηκε και
υπογράφεται από όλους τους παρόντες συμβούλους και σφραγίστηκε με την σφραγίδα του συλλόγου από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Φ.Σ.Κ. , σε
ένα πρωτότυπο , που φυλάσσεται στο Αρχείο Αποφάσεων ΔΣ με την ευθύνη του Γραμματέα του ΔΣ του ΦΣΚ. Κάθε αντίγραφο του παρόντος
αποσπάσματος πρακτικού είναι έγκυρο μόνο εφόσον φέρει επί αυτού πρωτότυπη βεβαιωτική υπογραφή του Γραμματέα του ΔΣ του ΦΣΚ ως
ακριβούς αντιγράφου μαζί την πρωτότυπη σφραγίδα του συλλόγου ή εφόσον έχει βεβαιωθεί ως ακριβές αντίγραφο από άλλη αρχή και υπηρεσία
όπως αυτές καθορίζονται να έχουν τον δικαίωμα της βεβαίωσης αυτής , από την κείμενη νομοθεσία.





Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΡΟΥΜΟΥΛΙΑΡΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΘΗΤΟΣ ΓΛΥΝΑΤΣΗΣ
ΣΦΡΑΓΙΔΑ
ΤΑ ΜΕΛΗ
1. Ρούσσος Μιχαήλ-Αντιπρόεδρος

2. Κόκκινος Ιωάννης - Ταμίας

3. Ζερβός Εμμανουήλ – Μέλος