Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΦΣΠ: Συμμετοχή στην απεργία της 9/4/14

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Ο Φ.Σ.Π και τα μέλη του συμμετείχαν τα τρία τελευταία χρόνια σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση του κλάδου, κι έχουν κλείσει τα φαρμακεία τους δεκάδες ημέρες περισσότερο απ’ οποιονδήποτε άλλο Σύλλογο, υπερασπιζόμενοι συνδικαλιστικά και κοινωνικά προβλήματα.
Ακόμα και στην τελευταία κινητοποίηση, απεργήσαμε μία ημέρα παραπάνω, στηρίζοντας την ενότητα του κλάδου μεταξύ των αποφάσεων του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.




Στην τελευταία Γενική μας Συνέλευση αποφασίσαμε ομόφωνα την συνέχεια των κινητοποιήσεων για 48 ώρες ζητώντας την συμμετοχή του Φ.Σ.Α, υπερασπιζόμενοι τουλάχιστον την αξιοπρέπειά μας.
Όμως συνάδελφοι δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε κανένα συνδικαλιστικό παιχνίδι εις βάρος των φαρμακείων μας που υποφέρουν, πιεζόμενοι από την «ενότητα» που δεν είναι σε θέση να δώσει μάχες μέχρι το τέλος.
Συνάδελφοι,
Αύριο Τετάρτη 9-4-2014 οφείλουμε να συμμετέχουμε όλοι στην απεργία – όπως πάντα – ενωμένοι, αδιαφορώντας για διευρυμένους και απεργοσπάστες, για προβοκάτορες του διαδικτύου και μάγκες χωρίς ουσία.
Ο καθένας μας αυτή την δύσκολη ώρα, με σύνεση και σεβασμό προς τους άλλους αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
Κων/νος Κούβαρης