Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Γ. Φλωράς: «Απάτη του Χατζηδάκη και των φίλων του η εργαλειοθήκη ΟΟΣΑ, δεν εκφράζει τις θέσεις του οργανισμού!» (video)

Σοβαρές καταγγελίες εις βάρος της λεγόμενης «εργαλειοθήκης ΟΟΣΑ» έκανε το μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιώργος Φλωράς. Ο κ. Φλωράς χαρακτήρισε την λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ μια «απάτη του Χατζηδάκη και των φίλων του που κατασκευάστηκε απο τον ΣΕΒ και τον ίδιο και την πλάσαραν σαν έκθεση του ΟΟΣΑ με σκοπό να ψηφιστεί το πρόσφατο μνημόνιο».

Ο κ. Φλωράς καταγγέλλει πως στην ίδια την έκθεση του ΟΟΣΑ που συντάχθηκε απο το...


... ΙΟΒΕ (το ινστιτούτο του ΣΕΒ) αναφέρεται πως η έκθεση δεν εκφράζει απαραίτητα τις θέσεις του οργανισμού" αλλά - σύμφωνα με τον κ,. Φλωρά - εκφράζει τις θέσεις του ΣΕΒ και της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι του υπουργού Ανάπτυξης αλλά και των Κ. Μητσοτάκη και Γ. Στουρνάρα.

«Ψεύτικα τα δάκρυα του Χατζηδάκη για τους καταναλωτές. Είναι οργανωμένοι απατεώνες και απλά θέλουν να κρατηθούν λίγο παραπάνω στην εξουσία» δήλωσε ο Γιώργος Φλωράς. 

H εργαλειοθήκη ΟΟΣΑ έμελλε να αποτελεί το... «ευαγγέλιο» για το Υπουργείο Ανάπτυξης και την κυβέρνηση για να περάσει το νομοσχέδιο που ανοίγει το δρόμο στη δημιουργία αλυσίδων φαρμακείων προς τέρψιν 3-4 μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ...

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του κ. Φλωρά από την εκπομπή Στον ενικό με το Νίκο Χατζηνικολάου:


Farmakopoioi