Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη Φαρμακοποιών ΦΣ Καρδίτσας στο εργοστάσιο της ΒΙΑΝΕΞ

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Β’ της Βιανέξ στην Παλλήνη και επιστημονική εκδήλωση στο αμφιθέατρο της στη Βαρυμπόμπη, στα πλαίσια του προγράμματος συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των φαρμακοποιών του νομού Καρδίτσας, με θέμα «Ο ρόλος του φαρμακοποιού στην παροχή της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας». Την εκδήλωση παρακολούθησαν 30 φαρμακοποιοί-μέλη του συνεταιρισμού φαρμακοποιών Καρδίτσας.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν:




Δημήτρης Ρέκκας

Αναπληρωτής Καθηγητής Φαρμακευτικής Τεχνολογίας, Φαρμακευτικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Αντώνης Κατσαλής

Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος του Ε.Μ.Π., διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Exeter Αγγλίας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων/Εκπαίδευσης-Συγγραφέας

Αντώνης Ευχαγγελίδης

Χημικός Μηχανικός, MSc Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού & Εκπαίδευσης

Δημήτρης Δρίκος

Πτυχιούχος Α.Ε.Ι. Υπεύθυνος Προϊόντος

Την εκδήλωση της χαιρέτησαν οι κκ. Παύλος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των μελών της διοίκησης του συνεταιρισμού και της Βιανέξ στα πλαίσια της καλής συνεργασίας των 30 και πλέον ετών.

Η διοίκηση και τα μέλη του συνεταιρισμού ευχαριστούν την εταιρία Βιανέξ για τη φιλοξενία και την εκπαίδευση που τους παρείχε, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη επιστημονική κατάρτιση των φαρμακοποιών-μέλη του Συ.Φα.Κ.

Εκ του Δ.Σ.

ο Πρόεδρος

Ακρίβος Γεώργιος