Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Nέο site ΠΦΣ: Oδηγίες προς ναυτιλομένους...

Το ανανεωμένο site του ΠΦΣ λειτουργεί εδώ και λίγες ώρες στη γνωστή ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pfs.gr/ και σας παραθέτουμε μίνι-οδηγό για να μην έχετε απορίες για το που θα βρείτε το κάθε τι...





1) Οι περισσότεροι είστε εξοικειωμένοι με τα social media του ΠΦΣ μιας και λειτουργούν κοντά 3 χρόνια, παρόλα αυτά είναι άμεσα προσβάσιμα για παλιούς και νέους χρήστες. Εδώ θα βρείτε και το ραδιόφωνο καθώς και το πεδίο "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ" που πριν ελάχιστοι χρησιμοποιούσαν. Θέλετε πχ να μάθετε τι έγγραφο έχει βγει για το Lyrica; Γράφετε Lyrica στο σχετικό πεδίο, πατάτε enter ή το φακό και ιδού!


2-3) Το μονόστηλο έσπασε στα 2 για να μπορείτε να δείτε εύκολα ότι αφορά τη συνταγογράφηση και την κατάθεση συνταγών χωρίς να καταπλακώνεται από τα δελτία τύπου. Και πάλι θυμίζουμε ότι υπάρχει το πεδίο της αναζήτησης αν κάτι δεν φαίνεται στην αρχική σελίδα. Οι ανακοινώσεις για τις συνταγές υπάρχουν ΚΑΙ στην πάνω μπάρα για να μπορείτε να τις βρείτε μαζεμένες.




4-5) Έγιναν οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στα banners και μίκρυναν σε μέγεθος για να μην πιάνουν όλη τη σελίδα. Μην ξεχνάτε να δηλώνετε τις ελλείψεις φαρμάκων. Η κλάψα στο facebook δεν φτάνει μέχρι τον ΕΟΦ!