Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Μη αναστρέψιμη η Υγεία 17χρονης Ελληνίδας στη Ρώμη

Μη αναστρέψιμη είναι η κατάσταση Υγείας της 17χρονης Ελληνίδας μαθήτριας η οποία έπεσε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου κεντρικού ξενοδοχείου της Ρώμης στη Via Cristoforo Colombo.Όλο το παρασκήνιο για την Υγεία της 17χρονης.

Της Νικολέτα Ντάμπου

Χαροπαλεύει η μαθήτρια από την Ημαθία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου μεταφέρθηκε μετά από χειρουργείο και η...


... αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά, σε νοσοκομείο της Ρώμης . Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η Υγεία της νεαρής κοπέλας αφού φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η οποία χειρουργήθηκε και κατά τη διάρκεια της επέμβασης αφαιρέθηκε ένα μεγάλο αιμάτωμα με κατάγματα του κρανίου . Είναι πλέον θέμα ωρών για να καταλήξει , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.Life2day.gr από πηγές του νοσοκομείου. 

Οι γονείς της νεαρής μαθήτριας βρίσκονται στο πλευρό της και προσεύχονται να γίνει κάποιο θαύμα για να ζήσει η κόρη τους καθώς πια η κατάσταση δεν μπορεί να ελεγχθεί από τους θεράποντες ιατρούς . Το νοσοκομείο της Ρώμης και την 17χρονη Ελληνίδα μαθήτρια επισκέφτηκε ο Έλληνας Πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης ο οποίος μίλησε με τους θεράποντες ιατρούς και έδωσε κουράγιο στους γονείς της 17χρονης. 

Ωστόσο, τα συναρμόδια Υπουργεία Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παιδείας και Εξωτερικών βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την Ελληνική Πρεσβεία στη Ρώμη και τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου . Να υπογραμμίζουμε ότι η 17χρονη μαθήτρια βρισκόταν από την Τετάρτη στην Ρώμη σε σχολική εκπαιδευτική εκδρομή και για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης.

Πηγή www.life2day.gr: http://www.life2day.gr/2015/03/mi-anastrepsimi-i-ugeia-17chronis-ellinidas-sti-rwmi/