Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Hellas Pharm 2015: Το δικό μας συνέδριο!

Φαρμακεία: Παγκόσμιο δίκτυο φαρμακευτικής περίθαλψης



Με γοργούς ρυθμούς και με το σύνθημα «HELLAS PHARM - το δικό μας συνέδριο» προχωράει η προετοιμασία της μεγαλύτερης φαρμακευτικής διοργάνωσης στην Ελλάδα, που οργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, με ανάδοχο την εταιρεία K.Provoli.
Το HELLAS PHARM 2015 θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI, στις 21 και 22 Μαρτίου 2015. Ήδη περισσότερες από 80 εταιρείες έχουν προγραμματίσει τη συμμετοχή τους σε αυτό, ενώ αναβαθμισμένο θα είναι και το συνεδριακό πρόγραμμα. 
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία της...



... νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Ανάπτυξης και του ΕΟΠΥΥ, που θα αναλύσουν τις κατευθύνσεις της πολιτικής της κυβέρνησης για το φάρμακο. 
Ένα νέο στοιχείο του συνεδρίου HELLAS PHARM είναι η συμμετοχή φορέων, για συνδιοργάνωση με τον ΦΣΑ, εκδηλώσεων που καλύπτουν όλο το φάσμα των ενδιαφερόντων των φαρμακοποιών. 
Έτσι, οργανώνονται:
•    Με το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, σεμινάριο διοίκησης της επιχείρησης φαρμακείου.
•    Με την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών, επιστημονική εκδήλωση, με θέματα, όπως «Περί φαρμάκου: κατηγορίες και νομοθετικές ρυθμίσεις - Καινοτόμα, ορφανά, γενόσημα, μη αποζημιούμενα φάρμακα», αλλά και σχετικά με την επιθεώρηση φαρμακείων.
•    Με την Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικών Φαρμακοποιών, ημερίδα για τα ομοιοπαθητικά φάρμακα και το εργαστήριο του φαρμακείου.
Τέλος, το HELLAS PHARM θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι φαρμακευτικών φορέων από ευρωπαϊκές χώρες, που θα παρουσιάσουν τις εξελίξεις στα φαρμακεία των χωρών τους και θα εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους φαρμακοποιούς της Ελλάδας.

Θα είμαστε όλοι εκεί! Στο δικό μας φαρμακευτικό συνέδριο!


Μεγάλος χορηγός: FREZYDERM
Χορηγοί επικοινωνίας:
Φαρμακευτικό Δελτίο, Φαρμακευτικός Κόσμος, Farmakopoioi, Life2day, Pharmacorner, PharmaTeam, υγεία360