Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Αστυνομικός είχε πλαστές συνταγές για ναρκωτικά χάπια


Πλαστές φαρμακευτικές συνταγές προκειμένου να προμηθεύεται χάπια που χρησιμοποιούν οι τοξικομανείς φέρεται να είχε στην κατοχή του ένας αστυνομικός ο οποίος αναζητείτο και συνελήφθη το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά.


Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η παράνομη δραστηριότητα του ενστόλου ξεσκεπάστηκε από μια φαρμακοποιό η οποία αντιλήφθηκε πως η συνταγή είναι πλαστή, προχωρώντας σε καταγγελία του περιστατικού. Αργότερα, μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους ιατρούς που υπέγραφαν τη συνταγή είχε… αποδημήσει εις Κύριον πριν από αρκετό καιρό.




«Η φαρμακοποιός γνώριζε ότι ο πελάτης της είναι αστυνομικός, καθώς ο ίδιος ανέφερε την ιδιότητα του. Ο αστυνομικός πήγε στο φαρμακείο μαζί με δύο τοξικομανείς που, επίσης, συνελήφθησαν. Όταν αποχώρησαν από το κατάστημα, η φαρμακοποιός κατάφερε να συγκρατήσει την πινακίδα του αυτοκινήτου και το κατήγγειλε. Τώρα, ο αστυνομικός πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι και ο ίδιος χρήστης ναρκωτικών» σημείωσαν οι ίδιες πηγές.


www.zougla.gr