Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη η γυναίκα που έκλεβε κρέμες και άλλα προϊόντα από Φαρμακεία!

Μετά από πολλά χτυπήματα σε φαρμακεία, με την ίδια πάντα μεθοδολογία, γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων συνελήφθηκε τελικά από την αστυνομία!

Η γυναίκα αυτή πήγαινε σε φαρμακεία και ζητούσε βορικό οξύ σε σκόνη, γνωρίζοντας προφανώς ότι ο Φ/ός θα έπρεπε να πάει στο εργαστήριό του και να ζυγίσει την απαραίτητη ποσότητα! Ενώ γινόταν αυτό έριχνε στην τσάντα της διάφορα προϊόντα με ιδιαίτερη προτίμηση σε κρέμες προσώπου Vichy αλλά και ό,τι άλλο μπορούσε!

Μετά από την ενημέρωση από πολλούς συναδέλφους που ανακάλυψαν την περίπτωση, μία Φαρμακοποιός στην περιοχή της Βούλας ειδοποίησε την αστυνομία αμέσως μόλις την αντιμετώπισε και...




... η γυναίκα οδηγήθηκε στο ΑΤ Βούλας. Όσοι Φαρμακοποιοί θέλουν μπορούν να προσέλθουν στο τμήμα αυτό και να δηλώσουν τις κλοπές που έχουν διαπιστώσει καθώς και να υποβάλλουν μήνυση!

Άλλη μία περίπτωση που λειτούργησε η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση μεταξύ των Συναδέλφων μέσα από την καθημερινή μας επαφή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στην ομάδα των FARMAKOPOIOI.

Farmakopoioi