Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Διάλογος φαρμακοποιών με Άδωνι Γεωργιάδη στο twitter

Με αφορμή το πρωινό δημοσίευμα του αντιπροέδρου του ΠΦΣ Γιάννη Δαγρέ, υπήρξε διάλογος μεταξύ φαρμακοποιών και του πρώην υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη μέσω twitter. Ο πρώην υπουργός Υγείας δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής του ελεύθερου ωραρίου, του νόμου δηλαδή που ο ίδιος έφερε στη Βουλή.

Σε αλλεπάλληλα ερωτήματά μας όμως σχετικά με την διαφορετική στάση που έχουν δηλώσει δημοσίως ότι έχουν τόσο ο έταιρος πρώην υπουργός Υγείας κ. Μάκης Βορίδης όσο και η εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Κατερίνα Παπακώστα, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δεν μας απάντησε.

Θυμίζουμε ότι τόσο ο κ. Βορίδης, όσο και ο κ. Μπάμπης Καραθάνος, σύμβουλός του για θέματα φαρμακείων, όσο και η κ. Παπακώστα δήλωναν...


... κατ'επανάληψη ότι οι εκλογές ήταν αυτές που δεν άφησαν την προηγούμενη κυβέρνηση να λύσει το θέμα του ωραρίου στη βάση των προθέσεων του ΠΦΣ.

Ρωτήσαμε λοιπόν τον κ. Γεωργιάδη ποια είναι η επίσημη θέση του κόμματός του όντας ο ίδιος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Η στάση των κκ. Βορίδη-Καραθάνου και κ. Παπακώστα ή η δική του ένθερμη υποστήριξη στο ελεύθερο ωράριο, στο χάος δηλαδή που όλοι έχουν παραδεχτεί ότι επικρατεί σήμερα. Δυστυχώς δεν λάβαμε επίσημη απάντηση.

Διαβάστε τους διαλόγους:









Λίγο αργότερα ο κ. Γεωργιάδης δημοσίευσε ξανά την ανακοίνωση τύπου του ΠΦΣ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που έλαβε για το θέμα ρευστότητας του ΕΟΠΥΥ, ειρωνευόμενος την στάση αυτή αλλά και υπερασπιζόμενος το έργο του επί υπουργίας του. Από κάτω ακολούθησαν διάφορα σχόλια.