Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ε. Τσακαλώτος: «Πίσω από μεταρρυθμίσεις του ΟΟΣΑ κρύβονταν ελληνικά συμφέροντα» (video)

Την άποψη ότι πίσω από κάποιες μεταρρυθμίσεις του ΟΟΣΑ κρύβονταν ελληνικά συμφέροντα εξέφρασε ο αναπληρωτής Υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ευθείες βολές κατά της προηγούμενης κυβέρνησης από τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, μιλά για «αληταριό εγχώριων συμφερόντων».

Για άλλη μια φορά δικαιωνόμαστε ως φαρμακοποιοί όταν υποστηρίζαμε από τις πρώτες στιγμές της περιβόητης εργαλειοθήκης ΟΟΣΑ, ότι μιλάμε για τοπικά συμφέροντα και όχι για απαιτήσεις του ΟΟΣΑ και δήθεν προαπαιτούμενα της τρόικα.

Θυμίζουμε ότι μέσα σε αυτές τις... «μεταρρυθμίσεις» εντάσσονται μεταξύ άλλων οι απελευθερώσεις ωραρίου και η απελευθέρωση των ΜΥΣΥΦΑ...

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις Τσακαλώτου και ακούστε το αιχμηρό σχόλιο του Γιώργου Τράγκα μέσα από την πρωινή του εκπομπή στον REAL FM:


Αιχμηρός ο Γιώργος Τράγκας δήλωσε:

«Κάποιες από τις μεταρρυθμίσεις του ΟΟΣΑ δεν ήταν απαιτήσεις των δανειστών αλλά κρύβονται πίσω από αυτές ελληνικά συμφέροντα.

Αν αληθεύει φαντάζεστε τι είδους αλήτες είναι αυτοί, τι είδους αληταριά είναι, που πάνε πίσω από την πλευρά των δανειστών και ζητάνε να επιβληθούν στον ελληνικό λαό ακόμα πιο αυστηρά μέτρα προκειμένου να ικανοποιηθούν τα συμφέροντά τους...»