Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Φικιώρης: «Μην ακούτε τι σας δίνουν οι φαρμακοποιοί, αυτοί είναι σαν τους περιπτεράδες, θα ζητάτε μόνο το δικά μου προϊόντα!» (video)

Ο γνωστός... τηλεγιατρός Ανδρέας Φικιώρης βγαίνει σε διάφορα κανάλια και διαφημίζει δικά του προϊόντα. Μάλιστα τα προϊόντα του λόγω της διαφήμισης και του τρόπου που τα μεταδίδει δια τηλεοράσεως έχουν γίνει ευρέως γνωστά.

Σήμερα το πρωί όμως ο συγκεκριμένος παρουσιαστής - γιατρός - πωλητής προϊόντων τηλεμάρκετινγκ υπερέβη τα εσκαμμένα. Προκειμένου να προωθήσει τα δικά του προϊόντα, κατηγόρησε τους φαρμακοποιούς ότι είναι σαν τους περιπτεράδες, ότι δεν είναι επιστήμονες, ότι ο κόσμος δε πρέπει να τους έχει εμπιστοσύνη διότι πουλάνε ό,τι αυτοί θέλουν κλπ. 

Όλα αυτά βέβαια τα έλεγε για κάποιο σκοπό. Για να προωθήσει τα δικά του σκευάσματα που - όπως ο ίδιος υποστηρίζει - θεραπεύουν αυτά και μόνο αυτά.

Διαβάστε και δείτε τι ακριβώς είπε ο κ. Φικιώρης για έναν μεσήλικα ηλικίας 40 ετών που έχει πρόβλημα προστατίτιδας:


«Μην παίρνετε ό,τι κι ό,τι. Οι φαρμακοποιοί είναι σαν τους περιπτεράδες. Σιγά μην είναι επιστήμονες οι φαρμακοποιοί. Του λες δώσε μου marlboro, σου δίνει marlboro. Δώσε μου ΕΘΝΟΣ, σου δίνει ΕΘΝΟΣ. Θα ζητάτε αυτά που λέει ο Φικιώρης. Η ****** έχει το ****, που θα παίρνεις 2 πρωί - 2 βράδυ και θα το λαμβάνεις μαζί με το **** το οποίο χτυπάει τη φλεγμονή. Το άλλο σκεύασμα χτυπάει την προστατίτιδα, οπότε σε 1 χρόνο τέρμα η χρόνια προστατίτιδα με υπογραφή ο συνταξιούχος αναισθησιολόγος, ο μόνος που θεραπεύει τη χρόνια προστατίτιδα».

Έτσι λοιπόν γίνονται οι... σύγχρονες διαγνώσεις! Δια τηλεοράσεως! Ποιος ο λόγος να επισκεφθείς ιατρό; Βλέπεις Φικιώρη που θεραπεύει τα πάντα.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: