Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Κ. Λουράντος: Υπάρχουν περιθώρια σημαντικών βελτιώσεων στα μέτρα για τα φαρμακεία

Με τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή θα έχει στις 4.30 μ.μ. της Τρίτης 21 Ιουλίου συνάντηση ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Κώστας Λουράντος, ο οποίος θα ενημερωσει τον Παναγιώτη Κουρουμπλή σχετικά με τα αποτελέσματα της πρώτης επαφής αντιπροσωπείας του ΠΦΣ με τους επικεφαλής της τρόικας.
 
Από Βασίλη Βενιζέλο
Σύμφωνα με όσα δηλώνει την Τρίτη 21 Ιουλίου στο ygeia360.gr ο Κώστας Λουράντος, "υπάρχουν σημαντικά περιθώρια λογικής και βελτιώσεων στα σχετικά με τα φαρμακεία μέτρα τα οποία είναι υποχρεωμένη να νομοθετήσει η ελληνική κυβέρνηση".
 

 
Ο Κώστας Λουράντος μάς εξηγεί επίσης ότι "διασφαλίσαμε την δυνατότητα να έχουμε ενημέρωση από ευθεία οδό για τα μέτρα τα οποία αφορούν τον κλάδο μας και θα καταθέσουμε τις δικές μας προτάσεις για την φαρμακευτική περίθαλψη και δαπάνη, καθώς και για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, την ερχόμενη Παρασκευή".

Τέλος, ο Κώστας Λουράντος αναφέρει ότι επίκειται νέα συνάντηση της αντιπροσωπείας του ΠΦΣ με τους επικεφαλής της τρόικας, αυτή την φορά στην Αθήνα, ενώ ο ίδιος διευκρινίζει ότι οι επικεφαλής της αντιπροσωπείας της τρόικας ξεκαθαρίζουν με ιδιαίτερη έμφαση και σε κάθε ευκαιρία ότι όλα τα προβλεπόμενα προαπαιτούμενα μέτρα θα νομοθετηθούν εντός 20 ημερών ως έχουν από την ελληνική κυβέρνηση.

πηγή: ygeia360