Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Θεατρική Παράσταση για τη συγκέντρωση φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο Αλεξανδρούπολης «Κανένα φάρμακο δεν πάει χαμένο»

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Έβρου και το Κοινωνικό Φαρμακείο Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με τη Θεατρική και Καλλιτεχνική Ομάδα ΤΡΙΑ-33, παρουσιάζουν τη Δευτέρα 13-7-2015, στης 9 μμ, στο Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης τη θεατρική παράσταση «Καλά Σαράντα».
Αντί εισιτηρίου οι θεατές παρακαλούνται να προσφέρουν ένα φάρμακο για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου.
Συντελεστές παράστασης:



Θεατρικό κείμενο: Βαλκάνης Χρήστος Σκηνοθεσία: Παπάζογλου Λάκης Ήχος-Φωτισμός: Αγγελίδης Μάκης Παίζουν: Κυριακίδου Νίνα Παγώνη Μαριάνθη Γιαντσούδη Νίτσα Κοσμίδης Θοδωρής Παραγωγή της ΤΡΙΑ-33 Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Η ιστορία μας διαδραματίζεται στο καφενείο ενός Εβρίτικου χωριού, όπου τελείται η δεξίωση του καφέ για το σαρανταήμερο μνημόσυνο του πρώην δημάρχου του χωριού. Εκεί παρευρίσκονται και οι τρεις ηρωίδες μας, που είναι οι πιο δυνατές κουτσομπόλες της περιοχής. Σχολιάζουν τους πάντες και τα πάντα, περιγελούν τον καφετζή, αυτοσαρκάζονται, αλλά κύριος στόχος τους είναι η χήρα του συγχωρεμένου. Προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν την παράσταση και να ενισχύσουν το σημαντικό έργο του Κοινωνικού Φαρμακείου, το οποίο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς προσφέρει δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη σε δεκάδες άπορους και ανασφάλιστους συνανθρώπους μας.