Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Ντόρα Μπακογιάννη: «Με έπιασε απελπισία όταν έμαθα για την απεργία φαρμακοποιών, τι θα αλλάξει, θα κερδίσουν κάτι;» (video)

Αυτές οι κυνικές ομολογίες ορισμένων εκπροσώπων του ελληνικού κοινοβουλίου θα έπρεπε να προβληματίζουν όλη την ευνομούμενη κοινωνία. Νέα αίσθηση προκάλεσαν λοιπόν δηλώσεις της βουλευτή και ηγετικού στελέχους της ΝΔ κ. Ντόρας Μπακογιάννη για τις κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως δεν έχει κανένα νόημα να αντιδρά κάποιος στις αποφάσεις που παίρνονται λόγω μνημονίων, αφού αυτό - προφανώς - υπερισχύει κάθε δίκαιου οποιασδήποτε κοινωνικής ομάδας. 

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις της και δείτε το βίντεο:


«Νιώθω ότι έφτασε το τέλος του λαϊκισμού στη χώρα. Παράδειγμα οι φαρμακοποιοί ξεκίνησαν κινητοποιήσεις. Με έπιασε απελπισία όταν το έμαθα. Για όνομα του θεού, δεν έχουμε καταλάβει πού βρισκόμαστε, πού ζούμε. Η απόφαση όμως της γενικής τους συνέλευσης ήταν ΟΧΙ. Αυτό δείχνει ότι σήμερα υπάρχει μια ωριμότητα πλέον στον κόσμο. Ο κόσμος καταλαβαίνει πού βρίσκεται. Τι θα κερδίσεις με την απεργία και τα κλειστά φαρμακεία, τι θα αλλάξεις, μπορεί να αλλάξει καταρχάς κάτι;»

Δείτε το βίντεο: