Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Φ.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ  


Σήμερα 26/10/2015 συνήλθε η Γ.Σ. του Συλλόγου στο Μεσολόγγι και αποφάσισε:

1. Την συμμετοχή του Συλλόγου στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε ο Π.Φ.Σ. με την μορφή των κυλιόμενων 24ωρων απεργιών.
  
2. Την εξουσιοδότηση του Δ.Σ. να επανακαθορίσει την στάση του Συλλόγου την Τετάρτη 28/10 με βάση τις εξελίξεις.ΨΗΦΙΣΜΑ Γ.Σ. Φ.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 


ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ.


ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.


     

 Φίλε ασφαλισμένε, Το φαρμακείο είναι χώρος υγείας. τα φάρμακα  δίνονται στο φαρμακείο από τον επιστήμονα φαρμακοποιό μαζί με τις απαραίτητες συμβουλές και φροντίδες όπως πολύ καλά γνωρίζεις.


 Αντίθετα το σούπερ μάρκες και οι εμπορικές αλυσίδες που θέλουν να εκχωρήσουν τα φαρμακεία μας είναι ναοί της κατανάλωσης που μόνο σκοπό έχουν το κέρδος.


  Χιλιάδες φαρμακοποιοί σε όλη την Ελλάδα στηρίζουν εθελοντικά δομές κοινωνικής  αλληλεγγύης, προσφέρουν αμισθί υπηρεσίες δανείζουν φάρμακα πιστώνοντας τους πολίτες κρατούν το σύστημα υγείας ζωντανό.
  
  Αν αύριο το φαρμακείο της γειτονίας κλείσει σε ποιον θα απευθύνεσαι για συμβουλή από ποιον θα ζητάς να σου κάνει πίστωση, γιατί το φάρμακο τέλειωσε πριν πληρωθεί ο μισθός ή η σύνταξη. Από τον ταμία του σούπερ μάρκες;


  
  Φίλε ασφαλισμένε,

 Σ
ε καλούμε να απορρίψεις τις επιλογές της κυβέρνησης που διαλύουν την δημοσιά ιατροφαρμακευτική περίθαλψη υπερ. της κερδοσκοπίας ορισμένων μεγάλο συμφερόντων.


  Η επίθεση που γίνεται σήμερα εναντίον των φαρμακοποιών δεν είναι πάρα εάν μόνον βήμα στην εξόντωση της μεσαίας τάξης και στην συγκέντρωση όλου του πλούτου στα χεριά των λίγων μεγάλων καρχαριών. Θα ακολουθήσουν και αλλά μέχρι να ολοκληρωθεί η καταστροφή της χωράς και η πλήρης παράδοση της στα χεριά των ξένων.
Τα φαρμακεία της πόλης - της γειτονίας - του χωριού είναι απαραίτητος κρίκος στην περίθαλψη.  

Έχουμε καθήκον και ευθύνη ως πολίτες να δράσουμε.

   

 Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ:
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ  !!!!!