Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Γιώργος Δημαράς (ΣΥΡΙΖΑ): «Δεν είναι πολιτική μας επιλογή να μπουν επιχειρηματίες στα φαρμακεία, αναγκαζόμαστε να το κάνουμε» (video)

Στην παραδοχή ότι δεν είναι στις πολιτικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ οι αλλαγές που προωθούνται στο ιδιοκτησιακό των φαρμακείων προχώρησε άλλος ένας βουλευτής της κυβερνώσας παράταξης, μετά τον κ. Συρμαλένιο. Αυτό όμως δεν τους απαλλάσσει από τις τεράστιες ευθύνες που φέρουν και οι ίδιοι συμβάλλοντας στην πλήρη απορρύθμιση της φαρμακευτικής αγοράς.

Σειρά λοιπόν είχε ο βουλευτής Γιώργος Δημαράς ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ1 και αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στα φαρμακεία είπε συγκεκριμένα:
«Δυστυχώς κάνουμε πράματα που δε θα θέλαμε να κάνουμε αλλά αναγκαζόμαστε λόγω της πολύ δύσκολης κατάστασης. Αναγκαζόμαστε να κάνουμε πράματα που δεν είναι στις πολιτικές μας επιλογές. Πχ. στα φαρμακεία. Δεν είναι πολιτική μας επιλογή να μπουν επιχειρηματίες σε ένα φαρμακείο, να μπορεί να ανοίγει επιχειρηματίας φαρμακείο, δε την θέλει η αριστερή ιδεολογία αυτή την κατεύθυνση. Είναι νεοφιλελεύθερη πολιτική, στην οποία δυστυχώς αυτή την εποχή δε μπορούμε να αντισταθούμε...»

Δείτε το βίντεο: