Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Νίκος Μανιός (ΣΥΡΙΖΑ) για το ΤΣΑΥ: «Πού χάθηκαν τα λεφτά του ΤΣΑΥ;» (video)

Μιλώντας στο πρωινό της ΕΡΤ1 για το ασφαλιστικό, ο βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, ιατρός στο επάγγελμα, αναφέρθηκε στο ΤΣΑΥ. 

Είπε συγκεκριμένα: «Έχω χάσει 65% από τη σύνταξή μου. Είχαμε το υγιέστερο ασφαλιστικό ταμείο. Το ΤΣΑΥ. Για πέστε μου δίνει σύνταξη; 1,5 χρόνο και έχει να πάρει σύνταξη καινούριος συνταξιούχος; Πού πηγαν τα λεφτά στο ΤΣΑΥ; Από το μεγάλο κτίριο που το πήραν και το δώσαν στη Σταδίου, από το κούρεμα, από τα δομημένα ομόλογα, από τα χωρίς τόκο λεφτά στις τράπεζες. Υπάρχουν και ιδιομορφίες. Οι γιατροί, φαρμακοποιοί, κτηνίατροι που είναι στο...


... ΤΣΑΥ πεθαίνουν και μετά πάνε για σύνταξη. Είναι τέτοια η φύση του επαγγέλματος. Και οι φαρμακοποιοί περιμένουν να βγει το παιδί τους κλπ. Βάζουν από το πτυχίο και ύστερα συνεχώς λεφτά στο ΤΣΑΥ. Κι όμως δεν υπάρχουν λεφτά. Πού πήγαν τα λεφτά;»

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που βρίσκεται στην εξουσία και ότι επισημαίνοντας απλά τα προβλήματα, αυτά δε λύνονται, ο κ. Μανιός υποστήριξε ότι ο κόσμος οφείλει να γνωρίζει πώς αυτά δημιουργήθηκαν και εξογκώθηκαν την περασμένη δεκαετία.

Δείτε το βίντεο: