Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Κέλλας για τα διαθέσιμα νοσοκομείων: «Ντροπή και πάλι ντροπή. Επιτέλους φύγετε»


Την οργισμένη αντίδραση της ΝΔ, μέσω δήλωσης του υπεύθυνου για τον τομέα Υγείας του κόμματος, βουλευτή Χρήστου Κέλλα, προκάλεσε η εντολή του υπουργείου Υγείας για τη μεταφορά των διαθεσίμων αποθεματικών των νοσοκομείων στην Τράπεζα Ελλάδος, προφανώς για να καλυφθούν ταμειακές ανάγκες του Κράτους.

Ο βουλευτής Λάρισας επιτίθεται στην κυβέρνηση και την καλεί να παραιτηθεί, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ντροπή και πάλι ντροπή. Επιτέλους φύγετε». Αναλυτικά η δήλωση του τομεάρχη Υγείας της ΝΔ: 





«Με εξαιρετικά επείγουσα εντολή του το Υπουργείο Υγείας προς τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, ζητά και πάλι, τα ταμειακά διαθέσιμα να μεταφερθούν εντός της ημέρας στον “ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδας κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης”. 
Και απορεί ο ελληνικός λαός γιατί δεν υπάρχουν γάζες στα νοσοκομεία, γιατί δεν υπάρχουν αναλώσιμα πρώτης ανάγκης, γιατί η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας είναι ανύπαρκτη, γιατί υπάρχει χάος στην δημόσια υγεία ! ! 

Τα χρήματα προφανώς θα χρησιμοποιηθούν για να πληρωθούν μισθοί, συντάξεις, επιδόματα, και άλλες υποχρεώσεις του κράτους...
Επανάληψη της περυσινής ιστορίας, και συνέπεια της υπερήφανης αριστερής διαπραγμάτευσης…

Ντροπή και πάλι ντροπή. Επιτέλους φύγετε».

Protothema.gr
posted from Bloggeroid