Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Το online φαρμακείο pharmaplus.gr κερδίζει την εκτίμηση των καταναλωτών



 Μετρώντας 15 μήνες στο διαδικτυακό αέρα, έχοντας κερδίσει ήδη ένα βραβείο …..και εξυπηρετώντας πλήθος καταναλωτών που αναζητούν το κατάλληλο προϊόν υγείας και ομορφιάς ανά πάσα ώρα της ημέρας, το online φαρμακείο pharmaplus.gr έχει εισέλθει δυναμικά στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων. Με χρήσιμες παροχές και προνόμια, όπως άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με φαρμακοποιό σε περίπτωση που οι πελάτες αναζητήσουν κάποια φαρμακευτική συμβουλή, loyalty card με την οποία ο πελάτης μπορεί να κερδίσει πόντους και εκπτώσεις στην επόμενη αγορά του, λειτουργική περιήγηση στο e-shop, χρηστικά άρθρα υγείας και ομορφιάς και ενημερωμένη ποικιλία προϊόντων με πλήθος προσφορών, το online φαρμακείο pharmaplus.gr έχει πλέον κερδίσει επάξια μια θέση ανάμεσα στα αγαπημένα e-shops των καταναλωτών. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τα αποτελέσματα της real time έρευνας e-satisfaction που πραγματοποιήθηκε, η οποία έδειξε, μεταξύ άλλων, ότι το 98% των καταναλωτών θα ξαναγόραζε κάποιο προϊόν από το online φαρμακείο pharmaplus.gr.




Από την έρευνα προκύπτουν, επίσης, πολλά ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία που αποδεικνύουν το πόσο ψηλά βρίσκεται το pharmaplus.gr στην εκτίμηση των καταναλωτών, έπειτα από 3.506 αξιολογήσεις κατά την περιήγηση, 1.919 κατά την αγορά και 732 μετά την παραλαβή των προϊόντων. Συγκεκριμένα, 83% των καταναλωτών που προχώρησαν σε αγορά δηλώνει ενθουσιασμένο από την αγοραστική του εμπειρία και 80% θα συνιστούσε το online φαρμακείο pharmaplus.gr σε κάποιο φίλο/μέλος της οικογένειας/συνάδελφο.

Σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά των e-shops, οι καταναλωτές πιστεύουν ότι κατά την περιήγηση, το online φαρμακείο pharmaplus.gr είναι εύκολο και γρήγορο, παρουσιάζοντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων και διαθεσιμότητα, ενώ μετά την αγορά, οι τιμές, η διαθεσιμότητα και η ποικιλία εμφανίζονται ως τα δυνατά του σημεία, σύμφωνα πάντα με τη γνώμη των καταναλωτών. Μετά την παραλαβή της παραγγελίας, το κόστος των μεταφορικών, ο χρόνος παράδοσης, και η γενική ικανοποίηση του online φαρμακείου pharmaplus.gr τονίζονται ιδιαίτερα από όσους έλαβαν μέρος στην έρευνα.


Τι να προσέχετε κατά την ηλεκτρονική αφορά φαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών

  • Επιλέξτε e-shop που σας δίνουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με φαρμακοποιό, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε με email, είτε online, έτσι ώστε να μπορείτε να λύσετε απορίες και να ενημερωθείτε από τον ειδικό άμεσα για ό,τι θα θέλατε να μάθετε σχετικά με προϊόντα, όπως συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες κ.ο.κ.
  • Μην εμπιστεύεστε τις προσφορές που μοιάζουν πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ενδεχομένως τα προϊόντα να «κρύβουν» κάποια ελαττώματα που δικαιολογούν την τεράστια έκπτωση ή να έχουν αυξημένο κόστος παράδοσης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τα συστατικά, τις πιθανές αντενδείξεις και όλες τις πληροφορίες του προϊόντος πριν το παραγγείλετε, προκειμένου να είστε σίγουροι ότι σας ταιριάζει και δεν περιέχει συστατικά στα οποία μπορεί να είστε αλλεργικοί.
  • Βεβαιωθείτε ότι τα καλλυντικά, οι κρέμες, οι βαφές, τα αφρόλουτρα κ.ο.κ. είναι κατάλληλα για τη δική σας επιδερμίδα και απόχρωση. Καλό θα ήταν να μην αγοράζετε καλλυντικά προϊόντα που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζετε διαδικασίες επιστροφής.
  • Προτιμήστε δοκιμασμένα και δημοφιλή e-shops κι όχι εντελώς άγνωστα που ανακαλύψατε τυχαία, με μικρή γκάμα προϊόντων. Καλό είναι ελέγχετε τις αξιολογήσεις και τα σχόλια για το e-shop που επιλέγετε και να επιβεβαιώνετε ότι έχει φυσική έδρα και στοιχεία επικοινωνίας.
  • Ενημερωθείτε σωστά για την πολιτική του e-shop σε περιπτώσεις επιστροφής, έτσι ώστε να μην επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα που δεν είχατε αντιληφθεί.
  • Κρατάτε πάντα όλα τα στοιχεία της διαδικασίας της παραγγελίας, φυλάσσοντας την αλληλογραφία ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτή. Έτσι, θα έχετε στη διάθεσή σας τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε, σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα στην παραγγελία.