Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Προϊόν τηλεμάρκετινγκ: «Τα προϊόντα μας δεν πωλούνται σε φαρμακεία, γιατί εκεί θα είναι πιο ακριβά!» (video)

Τον τελευταίο καιρό η τηλεόραση έχει κατακλυστεί κυριολεκτικά από διάφορα προϊόντα τηλεμάρκετινγκ και μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται συμπληρώματα διατροφής, διάφορα καλλυντικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα. 

Στην προσπάθειά τους να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, οι εταιρείες δια στόματος διάφορων παρουσιαστών εφευρίσκουν τρόπους για να πείσουν το κοινό να τηλεφωνήσουν άμεσα προκειμένου να «μην χάσουν την προσφορά».

Πρόσφατο παράδειγμα συγκεκριμένο προϊόν τριχόπτωσης που διαφημίζει μάλιστα μια ευρέως γνωστή τηλεπαρουσιάστρια. Στο συγκεκριμένο σποτάκι ακούσαμε να λέγεται πως τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας δεν βρίσκονται στα φαρμακεία «γιατί εκεί θα πωλούνταν πιο ακριβά». Οπότε - σύμφωνα με την παρουσιάστρια - το κοινό καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας θα προμηθευτεί τα προϊόντα αυτά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Κάτι σα να λέμε δηλαδή αγορά «χωρίς μεσάζοντες».

Διαβάστε και δείτε παρακάτω τι ακριβώς ειπώθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA από την δημοσιογράφο-τηλεπαρουσιάστρια κ. Νανά Παλαιτσάκη:


«Θέλω να καταλάβει ο κόσμος κάτι πολύ σημαντικό. Γιατί τα προϊόντα αυτά έρχονται από εσάς και δε μπορούν να τα βρουν σε φαρμακεία. Κατάλαβα ότι είναι πολύ εύκολο να πάνε στο φαρμακείο, μόνο που η τιμή θα ανέβει. Έτσι η εταιρεία δε θέλει να διανέμονται στην αγορά σε μια τιμή που - μέρες και εποχές που είναι - θα ειναι πιο δύσκολη για τον καταναλωτή, αλλά να μπορείτε να τα διαθέτετε στην φθηνή τιμή απο 125€ μονο 69€, αρκεί να τηλεφωνησετε στο τηλεφωνο ΤΑΔΕ τώρα και να σας τα στείλουμε με δωρεάν έξοδα μεταφοράς.....»

Δείτε το βίντεο: