Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Κι άλλο κρούσμα γιατρού με «μαϊμού» πτυχίο!

Γενική χειρουργός 40 ετών χειρουργούσε στο Ρίο με πλαστό πτυχίο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά την θεωρούσαν πολύ καλή γιατρό και την εμπιστεύονταν να τους χειρουργήσει ακόμα και συνάδελφοί της!
 
Η 40χρονη θεωρείται μάλιστα στην περιοχή του Αιγαίου ως "καλό όνομα" της ειδικότητάς της και επί σειρά ετών την προτιμούσαν πολλοί συντοπίτες της. Ο ΔΟΑΤΑΠ πάντως, μετά από ανώνυμη καταγγελία, διαπίστωσε ότι το πτυχίο Ιατρικής της κυρίας, που προερχόταν από το Πανεπιστήμιο του Ερεβάν της Αρμενίας, ήταν πλαστό! 
 

 

Αμέσως ενημερώθηκε ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου που διέγραψε τη 40χρονη από τα μητρώα μελών του ενώ διεκόπη η σύμβασή της με το υποκατάστημα του ΙΚΑ.

Όπως αναφέρει στο achaianews.gr ο πρώην πρόεδρος της ΕΙΝΑ, Κώστας Γιαννάκενας, ο οποίος έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε την απάτη της 40χρονης, "θυμάμαι ότι ήταν μια άριστη γιατρός, την οποία την προτιμούσαν οι ασθενείς. Όσο βρισκόταν στο Νοσοκομείο του Ρίου για την ειδικότητα, είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις σε όλους μας. Μάλιστα, δεν σας κρύβω, ότι και εγώ, όταν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα υγείας, εμπιστεύτηκα αυτήν και το αντιμετώπισε σωστά"...

Η "γιατρός" είχε κάνει ειδικότητα στο Ρίο, στην συνέχεια έδωσε εξετάσεις στη Λάρισα, θήτευσε στο Νοσοκομείο του Αιγίου ως επικουρική και αργότερα υπέγραψε σύμβαση με το ΙΚΑ Αιγίου, ανοίγοντας παράλληλα το δικό της ιατρείο σε κεντρικό σημείο της πόλης. Η χειρουργός είχε γίνει γνωστή και για το γεγονός ότι συνεργαζόταν αφιλοκερδώς με ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.


πηγή: iatropedia