Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Συνεχίζεται η γελοιότητα με το ΔΑΠΥ! Μη αποδεκτοί οι φάκελοι υποβολής μας!

Και αφού έχουμε περάσει τον γολγοθά των πολλών προβλημάτων στην καταχώρηση των γνωματεύσεων, φτάνουμε στο τέλος και αποστέλουμε τον φάκελο όπως μας έχουν συστήσει στην τοποθεσια δυο πεύκα στον Ασπροπυργο Αττικης.

Δεχτήκαμε πολλές αναφορές σύμφωνα με τις οποίες, οι φακελοι μας δεν γίνονται αποδεκτοί, με αποτέλεσμα να γυρνάνε πίσω! Τα ερωτήματα πολλά: Δεν υπάρχει κανεις να τους παραλάβει; Κάνουμε κάτι λάθος και δε το γνωρίζουμε; Κάνει λάθος η μεταφορική κούριερ; Μήπως δεν δέχονται μεμονωμένους φακέλους από φαρμακεία που δεν έχουν διανεμητικό λογαριασμό;

Μέχρι στιγμής....


....έχουμε αναφορές από δυο ανεξάρτητες πηγές από δυο διαφορετικές εταιρείες ταχυμεταφορών. Τα αποτέλεσμα είναι το ίδιο: ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ!

Ενημερώσαμε όπως έπρεπε τον πρόεδρο του ΠΦΣ για το θέμα. Αύριο το πρωί επίκειται συνάντηση για όλο το θέμα του ΔΑΠΥ. Έμεινε έκπληκτος με το γεγονός και θα το αναφέρει στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ.

Προς το παρόν εμείς σας επισυνάπτουμε τα ντοκουμέντα αποστολής των φακέλων... Ας ελπίσουμε να είναι τυχαία τα γεγονότα.....