Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Βράβευση ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ στο Ετήσιο Forum Επιχειρηματικής Αριστείας-Diamonds of the Greek Economy 2017

Ο Όμιλος ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ βραβεύθηκε και πάλι στο Ετήσιο Forum Επιχειρηματικής Αριστείας-Diamonds of the Greek Economy 2017 

Η καταξιωμένη επιχειρηματική διάκριση Diamonds of the Greek Economy απονεμήθηκε για μια ακόμη φορά στον Όμιλο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ σήμερα 4/7/17 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου, εκπρόσωπων των πιο επιτυχημένων ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και εκπροσώπων της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.




Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν οι δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις που αντέχουν στις συνέπειες της κρίσης, εμφανίζοντας ανοδική πορεία. Η αξιολόγησή τους έγινε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων ενώ ταυτόχρονα συνυπολογίστηκαν συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς επίσης και η αντίστοιχη σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.
 

Το βραβείο παρέλαβε η Γ. Γραμματέας του Δ.Σ. Τζένη Μαυρίδη , η οποία επεσήμανε ότι ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ είναι πάντα πρωταγωνιστής στις εξελίξεις και δεν του αρκεί η διατήρηση της σημαντικής θέσης που ήδη κατέχει στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά επενδύει συνεχώς στην πρόοδο και στην ανάπτυξη.
 

Η γιορτή αυτή της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας στη χώρα μας, διοργανώθηκε από την εταιρεία New Times Publishing, υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ.
 

Συγχαρητήρια και πάλι!