Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Αεροθάλαμοι εισπνοών : Η αλήθεια


Ενοχλημένοι τον τελευταίο καιρό από τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την αποζημίωση των αεροθαλάμων εισπνοών από τον ΕΟΠΥΥ και υποχρεωμένοι να ‘αποδείξουμε’ το προφανές συμφέρον των φαρμακοποιών αλλά και να διαφυλάξουμε τα νόμιμα συμφέροντά μας, σας ενημερώνουμε για τα εξής:  

Ο αεροθάλαμος εισπνοών  aeolos έχει λάβει εδώ και αρκετούς μήνες κωδικούς ΕΚΑΠΤΥ και συνταγογραφείται ηλεκτρονικά - αποζημιώνεται μέσω ΕΟΠΥΥ.




Προκειμένου να λυθεί ‘η παρεξήγηση’ που δημιουργήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες από το παράρτημα του άρθρου 15 του ΦΕΚ 3054 Β 2012 όπου αναφέρεται ότι δεν δικαιολογείται καμία δαπάνη κάτω των 30 ευρώ, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αεροθάλαμοι δεν είναι διατιμημένα προιόντα.

Ως εκ τούτου δίνεται η δυνατότητα στον φαρμακοποιό να πουλήσει το aeolos στην τιμή που θα ορίσει ο ίδιος χωρίς κανένα περιορισμό από 30 έως 90 ευρώ εφόσον υπάρχει ηλεκτρονική συνταγή (απλώς εφόσον υπάρχει ηλεκτρονική συνταγή η τιμή δεν πρέπει να είναι κάτω από 30 ευρώ!)

Επίσης είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η εταιρεία μας ,διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα ιατρικής ενημέρωσης το οποίο καθημερινά επισκέπτεται παιδιάτρους & παιδοπνευμο-νολόγους στους οποίους παρουσιάζει τα μοναδικά πλεονεκτήματα του   aeolos  και δίνει τις απαραίτητες οδηγίες για την ηλεκτρονική συνταγογράφησή του.

Ο αεροθάλαμος εισπνοών aeolos  αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε φαρμακείο συνδυάζοντας αξιοπιστία και άριστους οικονομικούς όρους!

Περισσότερες πληροφορίες για το προιόν στο site : www.aeoloschamber.com αλλά και στην γραμμή εξυπηρέτησης φαρμακοποιών : 2310-611.070