Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Σεμινάριο ΦΣ Μαγνησίας-Θυώνη: «Οικονομικό Αποτέλεσμα και Αξιολόγηση στο Φαρμακείο»

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας θα διοργανώσει την διεξαγωγή του σεμιναρίου «Οικονομικό Αποτέλεσμα και Αξιολόγηση στο Φαρμακείο» σε συνεργασία με την «Θυώνη- Ανάπτυξη και Εκπαίδευση Υπηρεσιών».

Το σεμινάριο αποτελεί μια 4ωρη παρουσίαση κύριων στοιχείων από το εκπαιδευτικό της "Οικονομικής διαχείρισης του Φαρμακείου στην πράξη", σχεδιασμένη ώστε ο φαρμακοποιός να έχει ένα ολοκληρωμένο εργαλείο αξιολόγησης στη διάθεση του. Εισηγητής ο Γιώργος Κουτέπας.

Πληροφορίες για ώρες και διαθεσιμότητα - Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας τηλ. 24210-20270


Ο Γεώργιος Κουτέπας είναι Φαρμακοποιός, κάτοχος πτυχίου της Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχίου Επιχειρησιακής  Έρευνας κ Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).
Έχει πιστοποιητικό εξειδίκευσης στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας από το κέντρο δια βίου εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών
Έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Έχει παρουσιάσει εργασίες με θέματα τις Υπηρεσίες στο χώρο του Φαρμακείου (Hellas Pharm 2011), την Οικονομία του Φαρμακείου (7ο Πανελλήνιο συνέδριο για τα Οικονομικά της Υγείας 2011), την Κοινωνική Φαρμακευτική (3ο Πανελλήνιο συνέδριο για τη Δημόσια Υγεία – Κοινωνική Ιατρική 2012), τις Ρυθμίσεις Παροχής φαρμακευτικής περίθαλψης, καθώς και τα Συνεργατικά Δίκτυα Φαρμακείων (Ο.Σ.Φ.Ε 2012, Hellas Pharm 2013), τον Ρόλο του Φαρμακείου στα Σύγχρονα Συστήματα Υγείας (Hellas Pharm 2014, Ημερίδα Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας 2016), την Συμμόρφωση των Ασθενών στην Φαρμακευτική τους Αγωγή (Hellas Pharm 2017) και έχει αναπτύξει αντίστοιχα θέματα σε ημερίδες φαρμακευτικών συλλόγων και συνεταιρισμών. Έχει παρουσιάσει επίσης εργασίες με θέμα την Οικονομική Διαχείριση του Φαρμακείου (12ο Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο 2015, 1ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο 2015). Είναι τακτικός συνεργάτης περιοδικών της Φαρμακευτικής αγοράς τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.

Διατηρεί φαρμακείο από το 2004 στον Δήμο Γλυφάδας και είναι μέλος του Φ.Σ.Αττικής, ενώ έχει διατελέσει στο παρελθόν αντιπρόσωπος του ΦΣΑ στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (2011-2016) και του ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ στην ΟΣΦΕ (2012-2014)

Από το 2016 έχει ιδρύσει την ΘΥΩΝΗ, εταιρία Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Επιχειρησιακών Διαδικασιών και Υπηρεσιών. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της εταιρίας από τον Ιούνιο του 2016 διεξάγεται το πρόγραμμα «Εκπαίδευση στην Οικονομική Διαχείριση του Φαρμακείου στην πράξη», κατά την διεξαγωγή των τμημάτων του οποίου έχουν εκπαιδευτεί περισσότερα από 60 φαρμακεία.