Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Κέρκυρα: Διέρρηξαν φαρμακείο και έκλεψαν ναρκωτικά και οπιούχα


Στα όρια του αυτοφώρου ταυτοποιήθηκε ένας 41χρονος που συμμετείχε τα ξημερώματα της Κυριακής στην διάρρηξη ενός φαρμακείου στην πόλη της Κέρκυρας, από το οποίο εκλάπησαν μεγάλος αριθμός ναρκωτικών χαπιών και μια συσκευασία με οπιούχα επιθέματα.


Ο σκύλος ανιχνευτής που έφεραν μαζί τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για να ερευνήσει το σπίτι του, ανακάλυψε την συσκευασία με τα οπιούχα επιθέματα και συνολικά 636 από τα κλεμμένα χάπια, καθώς τα υπόλοιπα τα είχαν πάρει οι συνεργοί του, ένας 32χρονος και μια 24χρονη οι οποίοι αναζητούνται. Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.







*** Τα ξημερώματα της Τρίτης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας που εκτελούσαν περιπολία σε προάστιο της πόλης της Κέρκυρας ένας 33χρονος Έλληνας, ο οποίος μόλις είχε κλέψει χρήματα από μια καφετέρια, ενώ λίγη ώρα πριν είχε διαρρήξει ένα βιβλιοπωλείο στην ίδια περιοχή και είχε κλέψει χρήματα και έναν φορητό υπολογιστή, ενώ είχε αποπειραθεί να διαρρήξει και μια εκκλησία χωρίς να τα καταφέρει.

Ο κλεμμένος υπολογιστής και μέρος των χρημάτων βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενος για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.


www.protothema.gr