Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ διακρίθηκε και φέτος στα «Diamonds of the Greek Economy 2019»


Για άλλη μια χρονιά ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ ήταν παρών στην Ετήσια Συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας, «Diamonds of the Greek Economy 2019» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και διοργανώθηκε από την εταιρεία New Times Publishing.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν οι δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις και η αξιολόγησή τους έγινε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων. Συνυπολογίστηκαν συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς επίσης και η αντίστοιχη σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.
 
 

Στην εκδήλωση αυτή, που συμμετείχαν πάνω από 500  επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων επιχειρήσεων, καθώς και εκπρόσωποι της Πολιτείας, βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν οι επιχειρήσεις «διαμάντια» από όλο το επιχειρηματικό φάσμα.
 
Το βραβείο παρέλαβε η κα. Ελένη Αλειφέρη, Αναπληρώτρια Γεν. Διευθύντρια του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ,   για λογαριασμό των 200 εργαζομένων και των 800 φαρμακοποιών του. Τόνισε ότι ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται σε μια  τροχιά ισχυρής ανάπτυξης με επενδύσεις, ανάπτυξη μεριδίου αγοράς, ανάπτυξη των θέσεων εργασίας και μια ηγετική θέση στον χώρο του.
 
Τα ελληνικά φαρμακεία μπαίνουν ( όπως όλη η αγορά) στη νέα ψηφιακή εποχή και οι παγκόσμιοι παίκτες είναι προ των πυλών ! Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ είναι παρών και οδηγεί την αγορά ως στρατηγικός  συνεργάτης και στυλοβάτης του φυσικού φαρμακείου για να αντιμετωπίσουν μαζί τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται.Επεσήμανε  τέλος ότι το 2019 για μία ακόμη χρονιά οι φαρμακοποιοί, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι είναι μια γροθιά και δουλεύουν σκληρά για να οδηγήσουν το φαρμακείο στο αύριο .