Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Σύστημα FreeStyle Libre: Παρακολούθηση γλυκόζης χωρίς τρυπήματα στα δάκτυλα, με αποζημίωση ΕΟΠΥΥ και τώρα με ακόμη καλύτερη ακρίβεια!

Το Νο1 σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης με τεχνολογία αισθητήρα παγκοσμίως, παρέχει στους  ασθενείς  με διαβήτη εύκολη και ανώδυνη μέτρηση της γλυκόζης με μια γρήγορη σάρωση 1 δευτερολέπτου, χωρίς τρυπήματα στα δάκτυλα.

Οι αισθητήρες FreeStyle Libre αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ με μηδενική συμμετοχή ασθενούς σε άτομα με διαβήτη τύπου 1, ηλικίας 4 ετών και άνω. Η εκτέλεση των συνταγών μπορεί να γίνει είτε στα φαρμακεία, είτε μέσω της εταιρείας ΑΒΒΟΤΤ. Η συσκευή ανάγνωσης παρέχεται δωρεάν στους δικαιούχους αποζημίωσης αποκλειστικά μέσω της ΑΒΒΟΤΤ.




Συγκεκριμένα, οι αισθητήρες FreeStyle Libre συνταγογραφούνται στο «Διαβητολογικό Υλικό με Ετήσιο Πλαφόν (σε μία γνωμάτευση)». Μπορούν να συνταγογραφηθούν έως 7 αισθητήρες ανά γνωμάτευση, παρόλο που η γνωμάτευση έχει μηνιαία διάρκεια, και έως 26 αισθητήρες ετησίως ανά ασθενή, ξεκινώντας από την ημερομηνία έκδοσης της 1ης γνωμάτευσης αισθητήρων.

Επιπλέον, τώρα οι ασθενείς μπορούν να επωφεληθούν από ακόμη καλύτερη ακρίβεια από την πρώτη ημέρα χρήσης κάθε αισθητήρα, με μια απλή ενημέρωση του λογισμικού της συσκευής ανάγνωσης, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδαwww.FreeStyleLibre.com/update.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 
210 9985220, 800 11 222 688.