Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑ-ΦΑΡΜΑΚΟ-ΟΜΟΡΦΙΑ «SALUS INDEX 2019»


Άλλη μια διάκριση για τον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.Και φέτος κατατάχθηκε στη λίστα των υγιέστερων αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στην Ελλάδα στον τομέα της Υγείας-Φαρμάκου–Ομορφιάς , στον κλάδο “φαρμακαποθήκες”,  με βάση αυστηρά οικονομικά κριτήρια, μεταξύ των οποίων, η κερδοφορία, οι επενδύσεις, το ανθρώπινο δυναμικό.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό NEW TIMES PUBLISHING υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ)την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας και πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

 
Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Στέλιος Λιάπης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη πορεία του και αφιερώνεται σε όλους τους ανθρώπους του Ομίλου – Μετόχους, Διοίκηση και Εργαζόμενους – που τον στηρίζουν δυναμικά τα 40 χρόνια λειτουργίας του ώστε να μπορεί να είναι συνεχώς πρωταγωνιστής στις εξελίξεις.

Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε δυναμικά με όραμά μας το φαρμακείο του αύριο!