Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Στρατηγική συνεργασία Emma Capital- ΠΡΟΦΑΡΜ Α.Ε.


Η ΠΡΟΦΑΡΜ Α.Ε βρισκεται στην ευχαριστη θεση να ανκοινωσει την εισοδο της Emma capital στο μετοχικο κεφαλαιο της. Η ηδη επιτυχημενη διαδρομη της Emma στην Ελλαδα,σε συνδυασμο με τη μακροχρονη παρουσια της ΠΡΟΦΑΡΜ στο χωρο της διανομης αποτελουν τα καλυτερα εχεγγυα για τη δημιουργια ενος ιδιαιτερα αξιοπιστου πολου με εκτεταμενο δικτυο και ευρεια γκαμα προιοντων και υπηρεσιων,ταγμενου στην εξυπηρετηση των Ελληνων φαρμακοποιων. Η ΠΡΟΦΑΡΜ Α.Ε ιδρυθηκε το 1993 και σημερα αποτελει μια από τις μεγαλυτερες Ελληνικες φαρμακαποθηκες,με κυκλο εργασιων σε επιπεδο ομιλου που θα ξεπερασει τα 100 εκ/ρια ευρω το 2020 ,απασχολει 105 ατομα και στεγαζεται σε ιδιοκτητες εγκαταστασειες 2100 τμ στην Καλλιθεα .




Εξυπηρετει πανω από 650 φαρμακεια σε καθημερινη βαση και περισσοτερες από 100 φαρμακαποθηκες,και διαθετει πιστοποιησεις ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015.Τελος,απ το 2009 δραστριοποιειται στον τομεα των third part logistics,διαθετοντας έναν αρτιο χωρο 1500 τμ στην περιοχη του Ρεντη. Το φιλοδοξο επιχειρηματικο σχεδιο της συγκεντρωσης του κλαδου της διανομης φαρμακων στην Ελλαδα ,η δημιουργια ενός αληθινου και αδιαμφισβητητου Εθνικου Πρωταθλητη ηταν και παραμενει ο κυριαρχος στοχος της ΠΡΟΦΑΡΜ και συντομα θα αρχισει να ξεδιπλωνεται ,αλλαζοντας τον χαρτη στον χωρο μας.


Με τη στρατηγικη βοηθεια της Emma capital δημιουργουμε από κοινου έναν αξιοπιστο συνεργατη τοσο για τη Φραμακευτικη Βιομηχανια οσο και για τους Ελληνες φαρμακοποιους.Στο τιμονι της εταιρειας παραμενουν οι κκ Καλλιβρουσης Αυγουστινος και Σκυλακακης Θεοδωρος,συνιδρυτες της εταιρειας οι οποιοι από τη θεση του προεδρου και του διευθυνοντος συμβουλου θα συνεχισουν την υλοποιηση του επιχειρηματικου τους πλανου με την πολυτιμη συνδρομη των ανθρωπων της Emma,οι οποιοι συνδυαζουν τη γνωση της Ελληνικης πραγματικοτητας με το κυρος ενός μεγαλου διεθνους επενδυτικου κεφαλαιου.

Η ΠΡΟΦΑΡΜ Α.Ε παραμενει μια εταιρεια αφωσιωμενη στην καλυψη των αναγκων του φαρμακειου και με προσηλωση στην παροχη υψηλης ποιοτητας υπηρεσιων.
Θεωρουμε αυτονοητο ότι η σημαντικη αυτή επιλογη ενός τετοιου μεγεθους επενδυτη συνιστα ψηφο εμπιστοσυνης τοσο στην Ελληνικη οικονομια οσο και στην εταιρεια μας και ειμαστε ιδιαιτερα περηφανοι γι αυτό.Δεσμευομαστε ότι θα συνεχισουμε να δινουμε καθημερινα τον καλυτερο μας εαυτο για να ανταποκριθουμε στις μεγαλες προσδοκιες που αυτή η εξελιξη δημιουργει.

Τελος πιστευουμε ακραδαντα ότι ο δρομος των συνεργασιων είναι ο μονος δρομος για την αναπτυξη και προτρεπουμε τις …οποιες Κασσανδρες να κινηθουν σ αυτην την κατευθυνση,προτου να είναι αργα, κι όχι να προσπαθουν να αναδειξουν την εσωστρεφεια σε μεγιστη επιχειρηματικη αρετη