Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

ΠΦΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΒΗΡΥΤΟΥ

Η τραγωδία της Βηρυτού μας συγκλονίζει αλλά και μας κινητοποιεί όλους για τη στήριξη των κατοίκων της που έχουν τόσο σοβαρά πληγεί. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον δοκιμαζόμενο λαό της Βηρυτού.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος συνεπής διαχρονικά με τις αρχές της Αλληλεγγύης ,  με τη συνεργασία όλων των  Φαρμακευτικών Συλλόγων της Χώρας συγκεντρώνει φάρμακα και υγειονομικό υλικό και οργανώνει την αποστολή τους στο Λίβανο. Η στήριξη όλων των φαρμακοποιών στην προσπάθεια αυτή είναι επιβεβλημένη. Η αλληλεγγύη δεν είναι υποχρέωση είναι καθήκον.

Ο Πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Απόστολος Βαλτάς , επικοινώνησε με την Πρέσβειρα του Λιβάνου στην Αθήνα κ. Dona Barakat.




Της μετέφερε τη θλίψη για τα πολλά θύματα αλλά κυρίως τη συμπαράσταση των Ελλήνων φαρμακοποιών στους δοκιμαζόμενους πολίτες της Βηρυτού και την ενημέρωσε ότι ο ΠΦΣ σε συνεργασία με όλους τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας συγκεντρώνει φάρμακα και υγειονομικό υλικό και θα τα αποστείλει στη Βηρυτό μαζί με τις ευχές όλου του κλάδου για τη γρήγορη επούλωση των πληγών που άφησε πίσω της η φονική έκρηξη.

Η Πρέσβειρα του Λιβάνου ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του ΠΦΣ και όλους τους φαρμακοποιούς για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια τους. 

                                               Γραφειο  Τύπου  ΠΦΣ