Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Βεβαιώσεις Μετακίνησης για τα Φαρμακεία από 17/2/2021 (UPDATE)

Σας αποστέλλουμε ενημέρωση για τις βεβαιώσεις άδειας κυκλοφορίας για τους φαρμακοποιούς και τους απασχολημένους στα φαρμακεία ( πρότυπα υπεύθυνων δηλώσεων κλπ) καθώς και οδηγίες για την εκτύπωση προσωποποιημένης πληροφόρησης .

Πιο συγκεκριμένα από την Τετάρτη 17/2/21 οι φαρμακοποιοί για τις μετακινήσεις τους από και προς την εργασία, θα χρειάζονται :


1. Τη σχετική Υπεύθυνη δήλωση από το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπ. Εργασίας ή την “Υπεύθυνη Δήλωση – Βεβαίωση Κίνησης Ελ. Επαγγελματία” (πατήστε ΕΔΩ).
2. Την εκτύπωση από Taxisnet των φορολογικών στοιχείων και επιχειρηματικής δραστηριότητας (επισυνάπτονται οδηγίες για εκτύπωση 2 σελίδων).
3. Την ταυτότητα ή το διαβατήριο.

Αντίστοιχα από την Τετάρτη 17/2/21 για την καθημερινή μετακίνηση των απασχολουμένων από και προς τα φαρμακεία, θα χρειάζονται :
1. Τη σχετική Υπεύθυνη δήλωση από το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπ. Εργασίας ή την χειρόγραφη “Βεβαίωση κίνησης εργαζομένου για την εκτέλεση της εργασίας (πατήστε ΕΔΩ)
του” που υπογράφεται από τον Εργοδότη. (επισυνάπτεται)
2. Την ταυτότητα ή το διαβατήριο

Για αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο forma.gov.gr και στους λογιστές σας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ

 

Οδηγίες εκτύπωσης στοιχείων από το TAXIS πατήστε ΕΔΩ

 

Ειδικώς οι επιστήμονες - αυτοαπασχολούμενοι που διαθέτουν επαγγελματική ταυτότητα, η οποία εκδίδεται από επαγγελματικό σύλλογο με τη μορφή νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου, δεν απαιτείται, προς πιστοποίηση της ιδιότητάς τους, να φέρουν την απαιτούμενη από το προηγούμενο εδάφιο εκτύπωση από το πληροφοριακό σύστημα TAXIS ή αντίστοιχη ηλεκτρονική απεικόνιση, εφόσον επιδεικνύουν την επαγγελματική ταυτότητα του συλλόγου τους.