Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Βράβευση των εφαρμογών 𝗣𝗲𝗶𝗳𝗮𝘀𝘆𝗻 𝗕𝟮𝗕 𝗠𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲 και 𝗣𝗲𝗶𝗳𝗮𝘀𝘆𝗻 𝗔𝘁𝗿𝗶𝘃𝗶𝘁𝘆


 Βράβευση των εφαρμογών 𝗣𝗲𝗶𝗳𝗮𝘀𝘆𝗻 𝗕𝟮𝗕 𝗠𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲 και 𝗣𝗲𝗶𝗳𝗮𝘀𝘆𝗻 𝗔𝘁𝗿𝗶𝘃𝗶𝘁𝘆

στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2021» Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ διακρίθηκε σε 2 κατηγορίες στη χθεσινή διοργάνωση «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2021», καθώς βραβεύτηκε με:


-το 𝐏𝐥𝐚𝐭𝐢𝐧𝐮𝐦 βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμα Υπηρεσία ή Προϊόν στο Φαρμακείο» για την εκπαιδευτική εφαρμογή 𝗣𝗲𝗶𝗳𝗮𝘀𝘆𝗻 𝗔𝘁𝗿𝗶𝘃𝗶𝘁𝘆, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους φαρμακοποιούς και στους βοηθούς τους για γρήγορα εκπαιδευτικά παιχνίδια που διευρύνουν τις γνώσεις και ενισχύουν τις δεξιότητές τους, εύκολα, στον διαθέσιμο χρόνο τους, με ευχάριστο τρόπο! Το βραβείο παρέλαβε η κα. Τζένη Μαυρίδη, Γ. Γραμματέας του Δ.Σ ΠΕΙΦΑΣΥΝ. και -το 𝐆𝐨𝐥𝐝 βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες Υποστήριξης Φαρμακείων» για την εφαρμογή 𝗣𝗲𝗶𝗳𝗮𝘀𝘆𝗻 𝗕𝟮𝗕 𝗠𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲, η οποία αποτελεί ένα προηγμένο και αποτελεσματικό σύστημα, το πρώτο στην φαρμακευτική αγορά χονδρεμπορίου, που δίνει ασυναγώνιστη ευελιξία και ταχύτητα στον φαρμακοποιό να εφοδιάσει και να οργανώσει το φαρμακείο του με ένα άγγιγμα στην οθόνη του κινητού του, όπου και να βρίσκεται.
Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Νίκος Καρβουνόπουλος, Commercial Manager του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φαρμακοποιούς για την ψήφο τους καθώς και την κριτική επιτροπή για τις 2 αυτές εξαιρετικές διακρίσεις μας!