Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ενημέρωση για τη διαδικασία πληρωμής των ραντεβού εμβολιασμού - Τι συμβαίνει με τα 10€

Εισερχόμενοι στην πύλη ΕΟΠΥΥ - ΚΜΕΣ διαβάζουμε μήνυμα για τη διαδικασία πληρωμής των ραντεβού εμβολιασμού.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η δημοσίευση του ΦΕΚ σύμφωνα με το οποίο κάθε πραγματοποιηθέν ραντεβού από 27/7 και μετά θα αποζημιώνεται με 10€ συνολικά. Η πληρωμή θα γίνει αναδρομικά.

Διαβάστε το μήνυμα:



Η πληρωμή των ραντεβού εμβολιασμού έναντι της Covid-19 μηνός Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών, σύμφωνα με το ανακοινωμένο χρονοδιάγραμμα. Σε περίπτωση διαφοράς του τελικού ποσού πληρωμής από το ποσό που απεστάλη από την υπηρεσία ΕΟΠΥΥ ΚΜΕΣ, σας γνωρίζουμε ότι αυτή προέρχεται από την αποτύπωση της διαδικασίας εκκαθάρισης καθόσον διαπιστώθηκε ότι εκ παραδρομής αρχικά υπολογιζόταν ως ραντεβού και η διαδικασία ακύρωσης (αλλαγής) ενός ραντεβού πριν το κλείσιμο νέου.

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την σύνδεσή σας στο https://www.eopyykmes.gr μπορείτε να βρείτε στην επιλογή ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ COVID-19 αναλυτική κατάσταση που αφορά στα ραντεβού μηνός Ιουλίου (και εφεξής) ώστε να διαπιστωθούν τα προαναφερόμενα από τα στοιχεία που παρουσιάζονται (ο μοναδικός κωδικός κλεισίματος ραντεβού, ακριβής ώρα αλλαγής (ακύρωσης προηγούμενου ραντεβού) και νέου ραντεβού).

Τα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών βάσει της σχετικής νομοθεσίας υπόκεινται σε φόρο 8%, ο οποίος θα αφαιρεθεί από το φόρο εισοδήματος με τη νέα φορολογική δήλωση.