Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Φ.Σ.Α.


 Η μέχρι σήμερα ιστοσελίδα του Συλλόγου, είχε καταστεί δύσκολη για τον αναγνώστη δεδομένου των πολλών πληροφοριών που περιείχε σε συνδυασμό με την παλαιότητα του συστήματος, που δεν επέτρεπε αλλαγές. Ως εκ τούτου, προχωρήσαμε σε δημιουργία νέας ιστοσελίδας. 

Το νέο site έχει το ίδιο όνομα www.fsa.gr και υπάρχουν ξανά οι γρήγοροι σύνδεσμοι για να μπείτε στη πλατφόρμα του ΦΣΑ. (Η σύνδεση που εμφανίζεται στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας είναι για μελλοντική εγγραφή σας στο site και αυτή τη στιγμή είναι ανενεργό). 

Επίσης στη μέση της σελίδας, θα βρείτε μπάρα αναζήτησης, όπου βάζοντας μία χαρακτηριστική λέξη από ένα θέμα που ψάχνετε να σας εμφανιστούν όλα τα σχετικά άρθρα 



Στη νέα ιστοσελίδα έχουν κατηγοριοποιηθεί τα θέματα που απασχολούν το φαρμακείο και έχει γίνει προσπάθεια να είναι πιο εύχρηστη για το φαρμακοποιό. Ο όγκος των αρχείων που έπρεπε να μεταφερθεί από την παλαιά ιστοσελίδα στη νέα ήταν αρκετά μεγάλος και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

 Είναι αυτονόητο ότι οι σημαντικές και οι νεώτερες ενημερώσεις έχουν όλες μεταφερθεί στη νέα ιστοσελίδα, αλλά ζητάμε την κατανόηση γιατί κάποιες παλαιότερες ενημερώσεις θα μεταφερθούν σταδιακά και πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά, ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε και τυχόν πιο παλιές ανακοινώσεις. 

Για τη νέα ιστοσελίδα (www.fsa.gr) στο άμεσο μέλλον θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε, ώστε η πλειοψηφία των αναρτήσεων να είναι ορατές μόνο στα μέλη του ΦΣΑ. 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την νέα ιστοσελίδα. 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ                  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ