Πέμπτη 11 Ιουνίου 2026

Liafarm - Νέο Σεμινάριο σε συνεργασία με τη Bennett

 


Η Liafarm σας προσκαλεί σε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «GLP-1 θεραπείες ως απάντηση στην πρόκληση της καλοκαιρινής περιόδου. Προσδοκίες ή Πραγματικότητα;»

Η φαρμακαποθήκη Liafarm, σε συνεργασία με τη Bennett, σας προσκαλεί σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο αφιερωμένο στις σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις με GLP-1 και τον ρόλο τους στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αναδεικνύονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

 

Με αφορμή την έναρξη του καλοκαιριού, η εκδήλωση φιλοδοξεί να προσφέρει ουσιαστική ενημέρωση και επιστημονική γνώση γύρω από τις δυνατότητες, τις προσδοκίες και την πραγματικότητα των θεραπειών GLP-1, συμβάλλοντας στην καλύτερη κατανόηση των εφαρμογών τους στην καθημερινή κλινική πρακτική.

📅 Τετάρτη 17 Ιουνίου
🕕 Ώρα έναρξης: 18:00
📍 Ι. Κρανιδιώτη 3, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Μετά το τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει ελαφρύ δείπνο για όλους τους συμμετέχοντες.




Κοινοποίηση: