Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ανδρέας Σοφιανόπουλος ενόψει εκλογών: «Είναι αυτό αριστερά;»

H Λαϊκή νιρβάνα.


Τελική ευθεία προ των εκλογών.

Καλούμαστε να ψηφίσουμε ποιός θα μας καταστρέψει με τον λιγότερο οδυνηρό τρόπο.
Ο λαός αμήχανος και θεατής της καταστροφής του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω Τσίπρα και ηγετικής ομάδας το τερμάτισε.

Ψηφίζουμε λένε για πρωθυπουργό. Έχει σχέση αυτό με αριστερά?

Κυβερνήσαμε μέσω ΠΝΠ. Έχει σχέση αυτό με αριστερά?

Αδιαφορήσαμε για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και τα...


... προτάγματα του συντάγματος. Έχει σχέση αυτό με αριστερά?

Ιδεολογήσαμε την ανάπτυξη από ιδιώτες επενδυτές κατ’ εντολήν γιούρο σάμμιτ. Έχει σχέση αυτό με αριστερά?

Ζητάμε να ξανακυβερνήσουμε για να εφαρμόσουμε πρόγραμμα εκβιασμού, αφού τελικά το ευρώ και η ευρωζώνη αλλά και ο νεο-καπιταλισμός είναι ταμπού. Είναι αυτό αριστερά?

Ζητήσαμε να μας στηρίξουν στην βουλή όσοι μας κατηγορούσαν ως εθνικά προδότες κατά τη διενέργεια του δημοψηφίσματος. Και αφού στήριξαν το προϊόν της ΔΙΚΗΣ μας διαπραγμάτευσης, τώρα ζητάμε να κυβερνήσουμε μόνοι μας διότι κατηγορούμε αυτούς για τα χάλια της ΔΙΚΗΣ μας στρατηγικής και τακτικής. Είναι αυτό αριστερά?

Γνωρίζουμε πως φορολογικά καταργούμε την επιστημονική αυτοαπασχολούμενη επιχειρηματικότητα, αλλά κομπάζουμε για τον ανθό της επιστημονικής μας νιότης που αποφοιτώντας από την τριτοβάθμια θα έχει δύο επιλογές. Εμιγκρέδες ή υπάλληλοι πολυεθνικών εντός του νεοφιλελεύθερου νεο-ελληνικού καπιταλισμού. Είναι αυτό αριστερά?

Φυσικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι μια έξαλλη ανάγωγη πολιτικός που αναλώνεται σε ανούσιες κόντρες για ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ. Έλα που ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και αυτές καθορίζουν αν υπάρχει ή όχι έστω αστική δημοκρατία.... αλλά σημασία έχει μόνο η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας καθώς και οι μισθοί και συντάξεις να πληρώνονται ΜΟΝΟ σε ευρώ. Είναι αυτό αριστερά?

Και ο λαός? Όλοι εμείς? Είτε δεξιοί, είτε αριστεροί? Είτε εκτός διαχωριστικών?

παρακολουθούμε την Σαράφογλου από το μεγάλο κανάλι ενημέρωσης να περιγράφει την διαφωνία του ηθοποιού Κλέωνα Γρηγοριάδη ως <θράσος αχάριστου εργαζόμενου που ενώ ΣΙΤΙΖΟΤΑΝ !!! από το κανάλι των Μπομπολοψυχαραίων και εξέφρασε αντίθετη από τους ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ του άποψη>!!

Παρακολουθούμε τον κατασυκοφαντημένο δήθεν ριφιφίστα του νομισματοκοπείου να εξηγεί ότι όποιος και αν εκλεγεί από τους δύο μονομάχους, πρόγραμμα θα έχει το μνημόνιο αφού οι δανειστές έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό κυριαρχίας επί της χώρας μας ώστε <ζητούν να καθορίζουν ακόμα και την ώρα που θα ανοίγουν και θα κλείνουν τα φαρμακεία!!>

Σταχυολογώ πρόχειρα δύο δηλώσεις των τελευταίων ημερών.

Και αναρωτιέμαι. Αρκεί για την δημοκρατία, την ελευθερία, την εθνική μας κυριαρχία, την κοινωνική δικαιοσύνη η θέαση ενός ντιμπέιτ και η προσέλευση στην κάλπη για το καθήκον μας ως πολίτες?

Σφυρίζουμε αδιάφορα παρακολουθώντας την πλήρη συνταγματική εκτροπή, την ολοκληρωτική μετατροπή χώρας και κοινωνίας σε αποικία χρέους του ευρώ, την υποθήκευση του μέλλοντος όχι πια των παιδιών μας, αλλά των δισέγγονων μας.

Δεν μας ξεσηκώνει τίποτα πιά? Όλα για μια ευρωπαϊκή πορεία που οδηγεί στα σίγουρα στην δραματική υποβάθμιση της χώρας μας αντίθετα απ ότι έταζαν οι σημιτικοί προπαγανδιστές της μετά βίας ένταξής μας?

Και υπάρχουν έλληνες πολίτες που θα αντισταθούν ψηφίζοντας ένα γέρικο ραμολί που το παίζει προφήτης? Ένα όργιο της πιο τράς τηλεοπτικής εικόνας? Έναν επαίτη των καναλαρχών για λίγη ώρα δημόσιου λόγου? και υπάρχουν πολίτες που θα διαμαρτυρηθούν εμπιστευόμενοι ναζιστές έτσι για να δείρουν, όπως λένε, το πολιτικό προσωπικό των μεγάλων κομμάτων?

Δεν υπάρχει για αυτούς ΛΑΕ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ,? Τι ακριβώς ζητούν? Μαγικά κόλπα για να μείνουμε εντός ευρωζώνης, χωρίς οικονομική επιτροπεία και μέτρα και με άθικτα τα καπιταλιστικά στεγανά στην παραγωγή και την διοίκηση της χώρας? Θέλουν αναίμακτη επιστροφή στο 2009? ΛΑΣΤ ΓΙΑΡ ΑΥΤΑ.

Απ ότι φαίνεται ο Αλέξης και όσοι κρύβονται πίσω του μας λοβοτόμισαν όλους και το αποτέλεσμα θα είναι θλιβερό. Όχι μόνο στην κάλπη, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 20η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.


Καλή ψήφο συνάδελφοι.


ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΣ ΑΧΑΪΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΦΣ