Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Γ. Τράγκας: «Οι δανειστές κατεδαφίζουν το ελληνικό φαρμακείο, έρχονται οι πολυεθνικές» (ηχητικό)

Όλο και περισσότερες φωνές πλέον σε τούτο εδώ τον τόπο αντιλαμβάνονται ότι η χώρα μας βρίσκεται σε οικονομικό πόλεμο κάτω από οικονομική κατοχή με μοναδικό στόχο την φτωχοποίηση των Ελλήνων και την μεταφορά των κερδών από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο πολυεθνικό κεφάλαιο.

Με το ιδιοκτησιακό των φαρμακείων να αποτελεί εμμονή της τρόικας προς τη χώρα μας, το πολυεθνικό κεφάλαιο και στο χώρο του φαρμάκου δεν θα αργήσει - δυστυχώς - να έρθει.

Το πρωί στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον REAL FM ειπώθηκαν αλήθειες σε ό,τι αφορά το ελληνικό φαρμακείο.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε πως...


... «ο τζίρος των μικρών επιχειρήσεων όπως στα φαρμακεία και στα περίπτερα θα αντικατασταθεί από τζίρο στις πολυεθνικές. Όλα γίνονται για να μετακυλιστεί εκεί ο τζίρος. Κλείνουν τα φαρμακεία με αυτό τον τρόπο, κλείνουν τα περίπτερα, κλείνουν την ελληνική επιχείρηση. Όλοι θα δουλεύουμε για τις πολυεθνικές εταιρείες. Αναμένεται να κλείσει και η ελληνική φαρμακοβιομηχανία...»

Ο δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας: «Μετά το ολοκαύτωμα του Β' παγκόσμιου πολέμου, οι έλληνες πολίτες είναι τα θύματα ενός πρωτοφανούς πειράματος... Ενός οικονομικού ολοκαυτώματος...»

Ακούστε το ηχητικό από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα


Farmakopoioi