Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Φαρμακοποιός από την Πάτρα κέρδισε χρηματικό έπαθλο σε τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ από την Πάτρα πήρε τα 1.000 ευρώ του «Blind Taste»*!

Ποιοί θα μπουν την επόμενη εβδομάδα στην κουζίνα του Star με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ο Γιώργος Κολυρόπουλος, ένας φαρμακοποιός από την Πάτρα, είναι ο μεγάλος νικητής των 1.000 ευρώ της 3ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» του Star!

Ο Γιώργος πήρε το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και...


... από την Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου, θα διεκδικήσει και τα επόμενα 1.000 ευρώ.

*Tι είναι το BLIND TASTE

Κάθε εβδομάδα, 4 διαγωνιζόμενοι συναγωνίζονται καθημερινά στη δημιουργία μιας κοινής συνταγής, που θα τους αναθέτει οσεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του ενώ το μαγειρεύουν.

Όταν οι 4 παίκτες ολοκληρώνουν τη διαδικασία παρασκευής της συνταγής, θα μεταφέρονται σε ένα δωμάτιο γευσιγνωσίας, όπου με δεμένα τα μάτια, θα δοκιμάζουν τα πιάτα των αντιπάλων τους και θα τα βαθμολογούν. Γιατί, μπορεί όλοι να εκτελούν την ίδια συνταγή, αλλά η γεύση και η επιτυχία διαφέρει από πιάτο σε πιάτο! Πολλές φορές μάλιστα οι παίκτες κατά τη διαδικασία της τυφλής δοκιμής, μπορεί να κληθούν να δοκιμάσουν και το δικό τους πιάτο, χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν!

Με την ολοκλήρωση της βαθμολογίας, οι παίκτες αποχωρίζονται το μαντήλι, με το οποίο είχαν δεμένα τα μάτια τους και έρχονται αντιμέτωποι με την…ωμή αλήθεια!

Στη συνέχεια, ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος θα δοκιμάζει και θα βαθμολογεί με τη σειρά του, την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

Ο παίκτης, που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα είναι ο νικητής του χρηματικού βραβείου των 1.000 ευρώ!