Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Μ.Βορίδης: Ξανακαλύπτει, για θέματα υγείας, τους ανασφάλιστους η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ! (Video)

Την επισήμανση ότι τα περί διευθέτησης του ζητήματος των ανασφαλίστων που «ευαγγελίζεται» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το νομοσχέδιο για το παράλληλο πρόγραμμα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, έκανε ο βουλευτής Αττικής και πρώην υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, μιλώντας στη σχετική συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.
«Ομολογήσατε ότι υπήρχαν δύο υπουργικές αποφάσεις οι οποίες κάλυπταν το σύνολο των ημεδαπών ασφαλισμένων που έχασαν την ασφάλειά τους, όλους τους Έλληνες επομένως, αλλά και το σύνολο των αλλοδαπών που ήταν ανασφάλιστοι και οι οποίοι είχαν νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μ. Βορίδης.


«Είναι απολύτως προφανές ότι παράλληλα προγράμματα εξαπάτησης και ψευδολογιών δεν μπορούν να ανατρέψουν τη βιωμένη κοινωνική πραγματικότητα. Μ’ αυτήν, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεστε σήμερα σε αντιπαλότητα και αντιπαράθεση, με τις μεγάλες σας ιδεολογίες, με τις ιδεολογικές μεγαλοστομίες, με τα μεγάλα προγράμματα της Αριστεράς, αλλά και με τη σκληρή πραγματικότητα που έχετε επιβάλει στους πολίτες», κατέληξε στην τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής ο Μ. Βορίδης.