Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Α. Σοφιανόπουλος για επιστολή Θεοδοσιάδη: «Το πολύ το κύριε ελέησον, το βαριέται κι ο Θεός»

Για άλλη μια φορά ο κ. Θεοδοσιάδης, δέσμιος πρωθύστερων εμμονών, επιχειρεί να αρθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο, ψελλίζοντας άλλοτε τα ίδια και τα ίδια και άλλοτε διαβλέποντας ανύπαρκτα προβλήματα.

Στο ζήτημα των 11.000 εκλογικών κέντρων θα του υπενθυμίσω ότι η συγκεκριμένη πρόταση κατατέθηκε σε Γ.Σ. του Π.Φ.Σ. επί προεδρίας του, η πρόταση έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το σώμα και η αποτελεσματικότητα της όσον αφορά στην τιμωρία των υπεύθυνων για τον καταστροφικό νόμο Άδωνη για το Ελληνικό φαρμακείο είναι προφανής ακόμα και σήμερα.

Στο ζήτημα των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και της...


... πιστοποίησης του πολυκαταστήματος JUMBO θα όφειλε να γνωρίζει ως παλαιότερος ότι αφορά υπουργική απόφαση του 2004 (!!) που υλοποιεί Ευρωπαϊκή οδηγία και υπογράφεται από τον κ. Στεφανή, ως υπουργό υγείας τότε. 

Μέσα λοιπόν στο πλαίσιο της φιλελευθεροποίησης της αγοράς, όπως προβλέπεται από τις συνθήκες του Μάαστριχτ και τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες, το οποιοδήποτε κατάστημα μπορεί να εμπορεύεται ιατροτεχνολογικά προϊόντα, από πιεσόμετρα δηλαδή έως σύριγγες. 

Παρόμοια πιστοποίηση έχει και το ΑΒ – Βασιλόπουλος καθώς και άλλες υπεραγορές. Συνεπώς, πρόκειται περί ξαναζεσταμένης σούπας την οποία, ως συνήθως, ο κ. Θεοδοσιάδης επιχειρεί να προσφέρει ως κάτι νέο που εκτός από την σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αφορά και προηγούμενες τις οποίες με πάθος έχει υπηρετήσει ο εν λόγω κύριος.

Απλά στο σημείο αυτό θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν διέκρινα το ίδιο πάθος στην αυτοκριτική του κ. Θεοδοσιάδη, όταν από τους «απλά περιορισμένους κωδικούς των Light βιταμινών» βρεθήκαμε στη δυνατότητα μετάβασης όλου του παραφαρμακευτικού κομματιού των συμπληρωμάτων διατροφής από τα ψαράδικα μέχρι τα κρεοπωλεία. Και φυσικά όλα αυτά επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου στο πλαίσιο της πλήρους συμμόρφωσής μας, στο πολιτισμένο πνεύμα αγοράς της σύγχρονης Ευρώπης.

Κλείνοντας να του υπενθυμίσω ότι η σημερινή διοίκηση του ΠΦΣ, δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση όπου να κομπάζει για νίκες και μεγαλειώδεις αγώνες. Αν επιθυμεί να ξαναθυμηθεί τέτοια παραδείγματα ας ανατρέξει σε παλαιότερα πρωτοχρονιάτικα μηνύματα και προεκλογικές μπροσούρες δικές του και συνεργατών του.


Ανδρέας Σοφιανόπουλος,
αντιπρόεδρος ΠΦΣ