Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Είχε «αδυναμία» στα φαρμακεία!

Ένας Παλαιστίνιος, 55 ετών, συνελήφθη στην περιοχή της Ομόνοιας, για ένοπλες ληστείες σε φαρμακεία κατ' εξακολούθηση, σύμφωνα με την αστυνομία. 
Ειδικότερα, το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέστησε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος, τον τελευταίο μήνα, διέπραττε συστηματικά ένοπλες ληστείες σε φαρμακεία, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.




Στο πλαίσιο αυτών των ερευνών, αστυνομικός της ΟΠΚΕ εντόπισε, στο κέντρο της Αθήνας, τον 55χρονο αλλοδαπό και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαγαν στην έδρα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας. Στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, καθώς και δύο αντίγραφα πιστολιών.
Από την έρευνα και την αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού διαπιστώθηκε ότι ο προσαχθείς ήταν ο δράστης των ένοπλων ληστειών στα φαρμακεία.
Συγκεκριμένα, έμπαινε μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε φαρμακεία, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και με την απειλή πιστολιού αφαιρούσε από ιδιοκτήτες και υπαλλήλους τις εισπράξεις. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί δέκα περιπτώσεις ληστειών, που έγιναν τον Ιούνιο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Ο συλληφθείς, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τους παθόντες και ομολόγησε τις ληστείες, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
http://www.matrix24.gr/