Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Προχωρά σε μηνύσεις ο πρόεδρος του ΠΦΣ προς Πορτοσάλτε-Παπαδημητρίου

Τον δρόμο της δικαιοσύνης αναμένεται να ακολουθήσει ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κώστας Λουράντος σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή των δημοσιογράφων κκ. Παπαδημητρίου και Πορτοσάλτε.

Διαβάστε την επιστολή του:


" Οι αιθεροβάμονες του ΣΚΑΙ ....."

«Το τελικό αποτέλεσμα είναι λαμπρό. Τα φαρμακεία στάθηκαν . Τα φαρμακεία συνεχίζουν και δουλεύουν μια χαρά. Εγώ μιλώ με ανθρώπους που έχουν χάσει ατέλειωτες μέρες σε απεργίες και σήμερα δουλεύουν κανονικά . Έχουν πάρει ανθρώπους και δουλεύουν συνεχές ωράριο Και εκμεταλλεύονται τις νέες δυνατότητες που υπάρχουν.»

Ταδε έφη ο κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου ο οποίος προφανώς δεν γνωρίζει την ζοφερή πραγματικότητα των φαρμακείων όπως έχουν καταλήξει από τις μνηνονιακές «απελευθερώσεις» του επαγγέλματος, που οι ίδιοι εμμονικά υπερασπίζονται πίσω από τα μικρόφωνα.

Οι κύριοι Πορτοσάλτε και Παπαδημητρίου ξεπέρασαν τα όρια αναφερόμενοι μονομερώς στην περίπτωση φαρμακοποιού της Καρδίτσας που καταδικάσθηκε από τον Σύλλογό της.

Αυτή τη φορά όμως προσβάλλουν ένα ολόκληρο κλάδο ειρωνευόμενοι τα θεσμικά όργανα στο πρόσωπο του προέδρου του Πανελληνίου φαρμακευτικού Συλλόγου και του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Να είναι σίγουροι ότι αυτό ξεπερνά τα όρια της δημοσιογραφικής κριτικής και ως κλάδος θα ενεργήσουμε σύμφωνα με το νόμο.

Ορισμένοι δεν μπορούν να φανταστούν καν μιά κοινωνία που οι πολίτες μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα, να ψηφίζουν σύμφωνα με την κρίση τους, να αποφασίζουν οι ίδιοι για το μέλλον τους, να μην είναι δεμένοι πίσω από κομματικές οργανώσεις και να μην υπηρετούν συμφέροντα εντός και εκτός συνόρων....

Κύριοι .... είμαι ελεύθερος πολίτης, και σας διαβεβαιώνω ότι θα εξακολουθήσω να καταδικάζω κάθε παραβατικότητα ή ... οσφυοκαμψία από οπουδήποτε και αν προέρχεται ... είτε σας αρέσει είτε όχι.

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ