Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Τα νεότερα για τις ασφαλιστικές εισφορές υπέρ ΕΦΚΑ και ΤΣΑΥ

Όσοι μπαίνετε στο σάιτ του ΕΦΚΑ, θα βλέπετε κενά στα ειδοποιητήρια πληρωμών. Αυτό συμβαίνει όχι γιατί δεν έχετε κάτι να πληρώσετε (καλά θα ήταν), αλλά γιατί τα δικά μας ειδοποιητήρια (ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ) θα αναρτηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Επίσης, παράταση πήρε η καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών ΤΣΑΥ που έληγαν στις 31.12.2016 και αφορά όλες εκείνες τις περιπτώσεις συναδέλφων που για οποιοδήποτε λόγο ο ΕΟΠΥΥ δεν παρακρατεί τις εισφορές (πχ. λόγω παρακρατήσεων και κατασχέσεων υπέρ τρίτων).

Διαβάστε τις αντίστοιχες ανακοινώσεις:


- Ειδοποιήτηρια πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών ΕΦΚΑ

Η πρώτη ομάδα ειδοποιητηρίων πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών των Ελ. Επαγγελματιών και Αυτοαπασχολούμενων, εχει αναρτηθεί στο ιστότοπο του Οργανισμού και ειναι διαθέσιμη στους ασφαλισμένους.
Αφορούν ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΤΑΝΤΠ με μοναδική ασφάλιση.
Σύντομα θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια του ΕΤΑΑ και οι περιπτώσεις παράλληλης ασφάλισης.

Διεύθυνση Εισφορών Μη Μισθωτών




- Παράταση καταβολής εισφορών

Μέχρι 31.3.2017 και χωρίς προσαυξήσεις, παρατείνεται η καταβολή των εισφορών των φαρμακοποιών (ΤΣΑΥ -β΄ εξάμηνο 2016) που έληγαν στις 31.12.2016. Η παράταση αφορά όλες εκείνες τις περιπτώσεις συναδέλφων που για οποιοδήποτε λόγο ο ΕΟΠΥΥ δεν παρακρατεί τις ασφαλιστικές εισφορές (πχ λόγω παρακρατήσεων και κατασχέσεων υπέρ τρίτων).