Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Νέο χτύπημα Πάγκαλου κατά φαρμακείων: «Ήταν όλα κλειστά το τριήμερο στα Καλύβια, η συντεχνία εκβιάζει!»

Ερειστικός και προκλητικός για άλλη μια φορά ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και νυν υποστηρικτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Πάγκαλος καταφέρθηκε κατά των φαρμακείων. Μάλιστα συνδύασε το γεγονός της καθυστέρησης ολοκλήρωσης της «αξιολόγησης» με το... ωράριο των φαρμακείων!

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, ο κ. Πάγκαλος, τόνισε πως μερικά από τα μέτρα που αρνείται να ολοκληρώσει η κυβέρνηση για να κλείσει η αξιολόγηση με την τρόικα είναι υποχρεώσεις - όπως ο ίδιος ανέφερε - οι οποίες «διευκολύνουν τη ζωή όλων των Ελλήνων»! Και πρόσθεσε ως παραδείγματα την πώληση-ξεπούλημα της ΔΕΗ και το... ωράριο των φαρμακείων!

Παραβλέπουμε το γεγονός ότι αναφέρθηκε σε ανύπαρκτο τριήμερο (δεν γνωρίζουμε για εσάς κ. Πάγκαλε, αλλά για εμάς τους φαρμακοποιούς η περασμένη εβδομάδα ήταν σαν όλες τις υπόλοιπες, αφού η 25η Μαρτίου ήταν Σάββατο, άρα ούτως ή άλλως μη εργάσιμη ημέρα).

Διαβάστε και ακούστε τις δηλώσεις του:




«Μερικά από τα μέτρα τα οποία αρνείται να ολοκληρώσει αυτή η κυβέρνηση για να κλείσει επιτέλους η αξιολόγηση, είναι υποχρεώσεις οι οποίες διευκολύνουν τη ζωή όλων των Ελλήνων, διευκολύνουν την επίδοση της ελληνικής οικονομίας! Δεν αντιλαμβάνομαι πχ, γιατί η ΔΕΗ να έχει το μονοπώλιο; Να πάμε και στο θέμα των φαρμακείων. Εκεί είναι πρόεδρος ο Λουράντος πώς τον λενε, ο οποίος είναι και ΝΔ. Πήγα το Σ/Κ στο χωριό μου και έψαχνα φαρμακείο για πονοκέφαλο! Επί 7 φαρμακείων στα Καλύβια, ήταν όλα κλειστά! Γιατί δε μπορεί να μείνει κανείς τριήμερο ανοιχτός; Μια συντεχνία εκβιάζει και απειλεί τους υπολοίπους κατοίκους! Επίσης, δεν ξέρετε την τύχη ενός πατέρα ο οποίος ψάχνει και δε βρίσκει ανοιχτό φαρμακείο για το παιδί του!»

Ακούστε το ηχητικό:



Farmakopoioi