Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Το 1o Συνέδριο Υπηρεσιών Υγείας Φαρμακείου υπό την αιγίδα του ΦΣ Πέλλας είναι γεγονός

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι στις 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2017 θα λάβει χώρα το 1ο Εθνικό Συνέδριο Υπηρεσιών Υγείας Φαρμακείου στο Λουτράκι Αριδαίας υπό την Αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας. 

Στο συνέδριο θα αναλυθούν εκτενώς οι....


.... διαδικασίες που μπορούν να διεξαχθούν στο χώρο του φαρμακείου, ο ρόλος του φαρμακείου ως εργαλείο μείωσης κόστους για την πολιτεία, η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της αγωγής των ασθενών με την διαχείριση της φαρμακοθεραπείας τους, ο ρόλος του φαρμακείου ως σημείο συλλογής φαρμακοεπιδημιολογικών δεδομένων για φαρμακευτικές εταιρίες και δημόσιο. 

Θα παρουσιαστούν ο Αντιγριπικός εμβολιασμός, η πνευμονιοκοκκική πνευμονία και εμβολιασμός, αντιτετανικός εμβολιασμός, διακοπή καπνίσματος , ΧΑΠ , διαχείριση φαρμακοθεραπείας και καθοδήγηση των ασθενών στη χρήση των φαρμάκων τους. 

Στο συνέδριο είναι καλεσμένοι καθηγητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (τμήμα Υγιεινής), η πνευμονολογική εταιρία Ελλάδος πλήθος διακεκριμένων φαρμακοποιών και τεχνοκρατών της χώρας και προσωπικότητες με βαθιά γνώση και εξειδίκευση στις Υπηρεσίες υγείας. 

Με αφορμή την ένταξη του φαρμακείου στην ΠΦΥ, η νέα πορεία είναι προδιαγεγραμμένη και καθορίζει το μέλλον του Beyond the pill. Με την κίνησή μας αυτή σκοπός μας είναι να εφοδιάσουμε το Ελληνικό Φαρμακείο με χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τις διαδικασίες τα πρωτόκολλα και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την ασφαλή μετάβασή του στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται. 

Με εκτίμηση 

Για τον ΦΣ Πέλλας 

Ο Πρόεδρος                                        Γενική Γραμματέας 
Πάνος Ζαρογουλίδης                        Πόπη Λαπίχου